Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Speram sa rupem si noi traditia"

ro

18 Apr, 2009 02:13 1427 Marime text
Farul_Lucian_Marinof_11.jpgÎnainte de jocul împotriva campioanei, noua conducere tehnică speră să debuteze cu o victorie, deşi Farul este singura formaţie care nu a reuşit să bată pe teren propriu echipa din Ardeal, de la promovarea „feroviarilor" în Liga I, în urmă cu cinci ani.

Noul antrenor principal al Farului, Lucian Marinof, este încrezător în forţa echipei de a obţine primul succes în faţa CFR-ului. „Nu am bătut CFR-ul până acum, dar nici FC Vaslui nu ne bătuse până acum câteva etape, aşa că totul e posibil. Sperăm că de data aceasta să fim noi cei care vor rupe tradiţia şi să obţinem prima victorie în faţa Clujului", a spus „principalul" Farului. Până în acest moment, Farul Constanţa şi CFR Cluj s-au întâlnit de patru ori la Constanţa, victoria revenindu-i de fiecare dată echipei oaspete. Ardelenii s-au impus cu scorul de 0-1 (2004), 1-2 (2005), 0-2 (2006) şi 0-2 (2007).  Singurul gol înscris de echipa de pe litoral în faţa campioanei en-titre a fost reuşit, în urmă cu trei sezoane, de Claudiu Voiculeţ. În tur, CFR a câştigat cu scorul de 3-0, după o „dublă" a marelui absent de astăzi, Yssouf Kone, şi o reuşită a lui Dubarbier. După acest meci, echipa de pe litoral va intra duminică în cantonament, urmând ca luni dimineaţa să facă deplasarea la Galaţi, pentru meciul cu Oţelul, din cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I. Partida va avea loc marţi, 21 aprilie, începând cu ora 17.00, jocul fiind netelevizat. Farul va avea apoi două zile la dispoziţie pentru meciul contra lui Dinamo care se va disputa la Constanţa vineri, 24 aprilie, de la ora 18.00. Farul se află în acest moment pe poziţia a 15-a în clasament, retrogradabilă, la două puncte de locul 14, ocupat în acest moment de Poli Iaşi, care îi permite să evolueze în prima ligă şi sezonul viitor.

Farul cere sprijinul publicului


Aflată într-o situaţie dificilă în clasament, „rechinii" cer sprijinul publicului pentru următoarele etape. Noul tehnician al Farului, Lucian Marinof, speră ca printr-un joc bun al echipei constănţene să vină la stadion cât mai mulţi spectatori. „Publicul apreciază atitudinea jucătorilor faţă de joc. Sperăm ca printr-un joc bun să atragem spectatorii la meciurile noastre", a spus tehnicianul. Ca de obicei, elevii şi studenţii vor avea acces liber numai în sectorul 49 al peluzei a II-a (cea cu tabela de marcaj). La intrarea în acest sector, trebuie prezentate carnetul de elev sau legitimaţia de student, documente vizate la zi. Pentru celelalte categorii de public, biletele la meci costă 10 lei (la peluze) şi 25 lei (la tribunele I şi II). Partida de astăzi va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din Marius Avram (Bucureşti) la centru, ajutat, la cele două margini, de Ioan Onicaş (Zalău) şi Dorin Mudura (Oradea). 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii