Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simpla formalitate pentru CVM Tomis

ro

22 Mar, 2008 00:00 734 Marime text
1206134327.jpg

Echipa pregatita de Stelio de Rocco este foarte aproape sa acceada in semifinale, dupa victoria, din deplasare, de la Buzau

CVM Tomis va intalni, sambata si duminica, formatia Constam Buzau in partidele retur ale play-off-ului Diviziei A1 la volei masculin. In primul meci de la Buzau, campionii en-titre ai Romaniei s-au impus fara probleme, cu scorul de 3-0. Club Volei Municipal Tomis nu a repetat rezultatul negativ, inregistrat in sezonul regulat, si a invins in primul meci din play-off nou-promovata Constam Buzau. Campionii au castigat rapid in deplasare, cu 3-0 (25-20, 25-14, 25-17), in 65 de minute de joc, si vor sa incheie conturile din acest prim tur chiar de sambata, cand va avea loc meciul al doilea. Jocurile disputate sambata trecuta, in play-off-ul Diviziei A1 la volei masculin, s-au incheiat cu rezultate in general asteptate, mai putin, poate, esecul categoric inregistrat de Steaua in deplasare, unde Remat Zalau s-a impus cu scorul de 3-0 (25-21, 25-23, 25-23). Bucurestenii se afla, in ultima perioada, intr-o accentuata scadere de forma, reliefata si de cele trei infrangeri consecutive, inregistrate in luna februarie, in deplasare cu Unirea Dej, cu Dinamo si la Piatra Neamt, cu echipa locala Explorari. Ros-albastri pastreaza, insa, prima sansa la calificarea in semifinale. Stelistii vor juca, la sfarsitul acestei saptamani, pe teren propriu, celelalte doua partide cu salajenii.

Explorari sau Dinamo in semifinale

Un alt meci incheiat cu victoria gazdelor a fost cel de la Baia Mare, unde Explorari a castigat greu in fata lui Dinamo Bucuresti, scor 3-2 (17-25, 25-17, 23-25, 25-23, 15-13), setul decisiv, echipa maramureseana avand nevoie de un singur succes in Capitala. In campionat, cele doua echipe si-au impartit victoriile, 3-1 la Baia Mare, 3-0 la Bucuresti, iar in Cupa Romaniei, ambele manse le-au revenit baimarenilor, 3-1 acasa si 3-2 in deplasare. In celelalte doua meciuri au castigat oaspetii, CVM Tomis Constanta la Buzau, iar VCM Piatra Neamt la Dej, ambele cu 3-0. Pentru constanteni si nemteni, accederea in semifinale este acum o simpla formalitate, avand nevoie de o singura victorie pe teren propriu, in meciurile de sambata. Urmatoarea adversara a campionilor va fi Explorari Baia Mare sau Dinamo Bucuresti, insa constantenii prefera sa se gandeasca la semifinale abia dupa disputarea meciurilor cu Constam Buzau. Dubla de la Constanta cu formatia buzoiana este programata in Sala Sporturilor, incepand cu ora 17.00. Este greu de crezut ca oaspetii vor reusi sa impinga disputa cu echipa pregatita de Stelio de Rocco si Massimiliano Giaccardi in meciul decisiv de duminica, astfel ca sunt toate sansele ca intalnirea a treia sa nu se mai desfasoare.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii