Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Rechinii", siguri de victorie

ro

14 Mar, 2009 03:18 1229 Marime text

fotbal_Farul.jpgIon Marin: „De la Craiova îl apreciez pe Costea, iar Dorel Stoica este un jucător de echilibru extraordinar, dar, cu tot respectul faţă de ei, noi vom câştiga"

FC Farul va juca duminică, pe teren propriu, împotriva Universităţii Craiova, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I. În partida tur, formaţia pregătită de Nicolo Napoli s-a impus cu scorul de 3-2.

Tehnicianul Farului, Ion Marin, a declarat că este convins că echipa sa va câştiga partida cu Universitatea Craiova, deoarece poate profita de tensiunile existente în lotul adversarilor. „Am avut întotdeauna meciuri dificile împotriva Craiovei, în special din cauza «tupeului oltenesc». Universitatea este o echipă care ştie să atace, cu jucători buni, care pot tranşa duelul de unu la unu. Duminică seara, însă, va fi un meci de unu solist, mai ales că punctele de pe teren propriu sunt foarte importante pentru noi. De partea noastră mai stă şi palmaresul, care este net favorabil Farului, chiar dacă din conducerea lor şi de pe alături au apărut în presă declaraţii pompoase", a spus Ion Marin. Tehnicianul s-a mai referit şi la partida din turul campionatului când „juveţii" au câştigat cu scorul de 3-2 după un meci presărat cu greşeli mari din partea ambelor echipe. „În meciul de la Craiova au avut ocazia să ne facă praf. A fost o mimare a fotbalului. Farul are altă faţă acum, e mult mai dornică, mai bătăioasă şi cu o forţă mai mare în atac. Suntem pe drumul cel bun şi, cu ambiţia şi seriozitatea jucătorilor, sunt sigur că o putem scoate la capăt cu Universitatea. De la Craiova îl apreciez pe Costea, iar Dorel Stoica este un jucător de echilibru, extraordinar, dar, cu tot respectul faţă de ei, va fi victoria noastră", a mai spus antrenorul „rechinilor". Marcator în ultimele două întâlniri directe, brazilianul Willian Gerlem speră să repete isprava şi în meciul de duminică. „Dacă voi avea ocazia, sigur voi înscrie, la fel ca în partida tur. Craiova e o echipă bună, însă noi avem mare nevoie de puncte. Lor să le fie frică de noi, nu invers", a declarat mijlocaşul echipei constănţene. FC Farul a intrat vineri în cantonament, tehnicianul constănţenilor având la dispoziţie un lot de 21 de jucători. Abia în ziua meciului „Săpăligă" se va decide cine va rămâne în lotul de 18 pentru partida cu Universitatea. La formaţia de pe litoral nu vor putea evolua Băcilă şi Voiculeţ, suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene. Jucătorii opriţi în lot sunt: Vlas, Curcă, Măţel, Pahor, Rastovac, Gaston Mendy, Vukomanovic, Pătraşcu, Ben Teekloh, Larie, Pantelie, Gerlem, Matei, Rusmir, Alibec, Chico, Gosic, Daniel Florea, Mansur, Păcuraru şi Nanu. Începând cu acest joc, elevii şi studenţii vor avea accesul liber pe stadion, însă, numai la peluza a II-a, sectorul 49, cu intrarea dinspre strada Ion Andreescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii