Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:39 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prime platite la realizarea obiectivului

ro

04 Mar, 2008 00:00 805 Marime text
1204577095.jpg

Ion Marin: "In regulamentul acceptat de jucatori exista o clauza prin care primele de joc se acorda doar atunci cand echipa ocupa un loc neretrogradabil"

Mai multi fotbalisti de la Farul Constanta s-au plans din nou ca au primit doar jumatate din primele de joc si ca li s-a promis ca restul de bani ii vor primi doar daca echipa va ramane in Liga I. Dupa victoria impotriva Ceahlaului, din deplasare, jucatorii Farului au readus in actualitate problema primelor de joc. Aflati intr-o situatie periculoasa in clasament, "rechinii" au inceput sa se planga din nou ca nu au primit in totalitate primele pentru ultimele meciuri, ci doar jumatate, restul de bani urmand sa-i primeasca daca echipa se va salva de la retrogradare. "Nu este adevarat ca s-ar fi platit toate restantele. Au fost achitate doar jumatate din prime. Pentru victoria cu Craiova nu am primit, spre exemplu, niciun ban. In rest, desi jucam pe 1.000 de dolari victoria acasa si 2.000 de dolari in deplasare, suntem platiti doar pe jumatate. Cealalta jumatate a ramas sa o primim doar in cazul in care ne salvam de la retrogradare. Acum, desi s-a castigat meciul cu Ceahlaul, nu vom primi 2.000 de dolari, ci doar 1.000", a declarat unul din componentii formatiei de pe Litoral, sub protectia anonimatului. Presedintele clubului, Constantin Gache, a declarat ca, potrivit regulamentului, atat timp cat echipa se afla intr-o situatie delicata in clasament, jucatorii isi vor primi banii dupa realizarea obiectivului, salvarea de la retrogradare. Tehnicianul Farului, Ion Marin, a confirmat clauza din regulament prin care primele se acorda doar atunci cand echipa ocupa un loc neretrogradabil. "In noul regulament, acceptat si agreat de jucatori, exista o clauza prin care primele de joc se acorda doar atunci cand echipa ocupa un loc neretrogradabil. Lucrurile sunt foarte clare", a explicat tehnicianul Farului.

S-au temut de arbitraj

Dupa victoria din ultima etapa, de la Piatra Neamt, constantenii s-au declarat multumiti de maniera de arbitraj a brigazii conduse de Marius Martis la meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt, castigat, vineri, cu scorul de 1-0, in etapa a XXI-a Ligii I. Jucatorii s-au temut ca vor fi dezavantajati, dupa ce, la pauza, presedintele de onoare al gruparii moldovene, Gheorghe Stefan, a intrat in vestiarul arbitrilor, acuzand maniera de arbitraj. "Sincer, aveam emotii pentru cum va fi arbitrata repriza a doua. La pauza, Gheorghe Stefan a venit in vestiarul arbitrilor si a tipat la ei. Credeam ca ii va bate, asa de nervos era, dar a fost oprit in cele din urma de fortele de ordine. Martis, insa, a arbitrat corect si merita felicitat pentru ca nu s-a speriat de amenintarile presedintelui de la Ceahlaul", a spus unul dintre jucatorii Farului.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii