Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parvu, remarcat in Austria

ro

02 Jul, 2008 00:00 1059 Marime text
1214943496.jpg

In ciuda rezultatelor mai putin bune din Austria, tehnicianul Farului, Ion Marin, s-a declarat multumit, per ansamblu, de evolutia echipei

Lotul Farului a sustinut, ieri dimineata, primul antrenament in tara, dupa revenirea de la Kaprun, urmand ca, peste doua zile, sa se deplaseze in al doilea cantonament al verii, din Germania. Farul va disputa, incepand de vineri, cinci meciuri amicale puternice, in cantonamentul din localitatea Goch, Germania, in perioada 4 - 15 iulie. Constantenii vor intalni, pe data de 5 iulie, formatia israeliana Beitar, Ierusalim, urmand ca peste doua zile sa joace cu Anorthosis Famagusta, din Cipru, echipa care a eliminat-o in sezonul trecut al Cupei UEFA pe CFR Cluj. Cel mai puternic meci al "rechinilor" va avea loc pe 8 iulie, cand vor da piept echipei olandeze Twente Enschede, calificata in Liga Campionilor. Ultimele partide de verificare vor avea loc pe 10 si 15 iulie, cand elevii lui Ion Marin vor intalni pe Slaven Belupo (Croatia) si Litex Loveci (Bulgaria). Farul s-a intors, duminica, din primul stagiu de pregatire al verii, efectuat in Austria, iar antrenorul Ion Marin l-a remarcat pe atacantul Lucian Parvu, transferat recent de la Gloria Bistrita. "Am folosit tot lotul pe care l-am deplasat, inclusiv juniorii si jucatorii nou achizitionati. Pana acum, Lucian Parvu a dat rezultate bune si ne bazam ca, pe viitor, sa creasca si sa fie un jucator pe care sa putem conta. Intentionam sa mai aducem doi jucatori, pe care speram sa-i avem la echipa pana la plecarea in turneul din Germania", a declarat tehnicianul constantean. Reveniti duminica seara in tara, dupa stagiul de pregatire din Austria, de la Kaprun, fotbalistii Farului au primit din partea antrenorului Ion Marin o singura zi libera, ieri, echipa constanteana reluandu-si antrenamentele. In ciuda rezultatelor slabe inregistrate in partidele de pregatire din primul stagiu al verii, tehnicianul Farului s-a aratat multumit de pregatirea din cele doua saptamani din Austria. "Perioada foarte importanta de jocuri va fi in Germania. Sunt foarte multumit de felul in care au raspuns baietii, care au muncit foarte mult si cu seriozitate. Va trebui sa punem la punct si celelalte lucruri si sa incepem sa obtinem si rezultate pozitive", a spus Ion Marin.

Pentru Germania, doi jucatori noi in lot

"Rechinii" au revenit, ieri dimineata, la antrenamente si vor ramane in Constanta pana vineri, 4 iulie, cand vor pleca in cel de-al doilea cantonament al verii, in localitatea germana Goch, aflata in apropierea orasului Dortmund. Delegatia constanteana va fi cazata la un hotel de trei stele, "Sport Hotel De Poort". In lotul pentru Germania, oficialii clubului constantean spera sa fie inclusi inca doi jucatori, un fundas central si un mijlocas, care ar trebui sa soseasca la Constanta pana la data plecarii in stagiul din Germania.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii