Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciuri accesibile doar pe hârtie

ro

05 Nov, 2008 03:54 969 Marime text
fotbal_farul.jpg„Trebuie să câştigăm următoarele jocuri pentru a avea o iarnă liniştită şi să nu ne mai chinuim ca în anii precedenţi“

Fără victorie de şapte etape, pentru Farul urmează o serie de partide relativ accesibile. În prima dintre ele, formaţia constănţeană va întâlni, etapa viitoare, în deplasare, nou-promovata FC Argeş. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00.

Dacă Farul nu a mai învins de două luni în campionat, FC Argeş, adversarul de sâmbătă al „rechinilor“, reuşise, până la înfrângerea din etapa trecută, de la Bistriţa, o serie de şapte partide fără înfrângere. Acestora li se adaugă şi succesul din runda a noua, pe terenul Rapidului, scor 3-1. În urma acestor rezultate, formaţia argeşeană a urcat până pe poziţia a opta în clasamentul Ligii I, cu 21 de puncte, fiind cea mai bine clasată echipă dintre nou-promovate. În plus, Farul suferă în continuare din cauza problemelor acute de lot. Astfel, pentru meciul cu FC Argeş, tehnicianul formaţiei constănţene, Ion Marin, nu se poate baza pe serviciile accidentaţilor Barbu, Ben Teekloh, Rusmir şi Gerlem. De asemenea, Chico va fi suspendat pentru următorul meci, după cartonaşul roşu primit în partida cu FC Braşov. Singura veste bună în tabăra constănţeană este revenirea în defensiva Farului a lui Răzvan Farmache, care a ratat confruntarea cu FC Braşov, fiind suspendat din cauza cumului de cartonaşe galbene. „Urmează pentru noi o perioadă foarte grea, mai ales că la cei care sunt accidentaţi se adaugă Chico - suspendat“, a afirmat antrenorul „rechinilor“, Ion Marin. Până la finalul turului, Farul va mai disputa trei partide (cu Pandurii Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaş şi CS Otopeni), care vor decide în mare parte situaţia echipei constănţene, înainte de pauza competiţională din această iarnă. „De acum înainte, avem meciuri accesibile, pe care trebuie să le tranşăm în favoarea noastră, pentru a avea o iarnă liniştită şi să nu ne mai chinuim ca în anii precedenţi“, a declarat fundaşul „rechinilor“, Florin Pătraşcu.

Partida cu FC Argeş, devansată

Meciul dintre FC Argeş şi Farul Constanţa se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00, şi nu duminică, de la ora 17.00, aşa cum era prevăzut iniţial, după cum a anunţat, marţi, site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal. Partida a fost devansată cu o zi, pentru că cei doi juniori din lotul Farului, Denis Alibec şi Cosmin Matei, au fost convocaţi la lotul naţional de juniori al României, care participă la turneul final de calificare la Campionatul European, ce se va disputa săptămâna viitoare, în Turcia. Măsura devansării meciului a venit după ce formaţia constănţeană a făcut o cerere către Federaţia Română de Fotbal, pentru ca cei doi să nu fie convocaţi la echipa naţională U19, Farul având nevoie de ei în următoarele meciuri din campionat.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii