Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Marinarii" au protestat din nou la adresa conducerii

ro

07 Nov, 2009 01:52 897 Marime text
farul.jpgPrintre cei mai afectaţi de întârzierea plăţilor este golgeterul Chico, care nu şi-a mai plătit chiria de patru luni

Deşi aparent se instalase liniştea la formaţia constănţeană, încununată de seria de patru succese consecutive, jucătorii echipei de pe litoral au decis să protesteze din nou la adresa conducerii care nu le-a plătit restanţele contractuale.

Jucătorii acuză conducerea clubului că nu a plătit salariile pe luna septembrie. „Am vorbit între noi şi am decis să protestăm pentru că nu ne-au fost plătite salariile din luna septembrie. Nu se pune însă problema să nu ne prezentăm la meciul cu Delta Tulcea, de duminică. Vom găsi o altă modalitate de a fi auziţi", a declarat mijlocaşul Vasilică Cristocea. Fotbaliştii Farului au mai protestat şi în urmă cu o lună, după eşecul usturător de la Botoşani, invocând aceleaşi probleme. „Marinarii" s-au plâns atunci că nu şi-au primit banii pe ultimele două - trei luni, iar pentru că nu au plătit chiriile, unii dintre ei riscă să fie daţi afară din case. Această problemă nu i-a picat bine nici tehnicianului, care s-a plâns de lipsa de motivaţie a jucătorilor înainte de meciul cu Delta, extrem de important în lupta pentru promovare. Marius Şumudică speră ca problemele de acest fel să se rezolve cât mai repede. „Nici nu vă imaginaţi ce fel de antrenament am făcut azi. Este greu să lucrezi în aceste condiţii şi foarte greu să motivezi jucătorii, mai ales înaintea unui meci atât de important cum este cel cu Tulcea. Pe mine mă depăşesc însă aceste probleme. Tot ce pot spune este că îi înţeleg pe jucători şi sper ca situaţia să se rezolve cât mai repede", a declarat tehnicianul Farului. În schimb, preşedintele clubului de pe litoral, Sevastian Iovănescu, a declarat că, potrivit spuselor patronilor, salariile vor fi plătite până marţi. În caz contrar, proaspătul preşedinte al alb-albaştrilor a spus că va demisiona din funcţie. Printre jucătorii cei mai afectaţi se află şi golgeterul Chico Fernandes, care nu a mai plătit chiria de patru luni, chirie care intră în atribuţiile clubului, iar proprietarul locuinţei l-a anunţat pe portughez că, dacă nu plăteşte într-o săptămână, va fi dat afară.

Prezenţi la meciul cu Tulcea

În ciuda restanţelor financiare, jucătorii Farului au spus că se vor prezenta la partida programată duminică, de la ora 13.00. Meciul cu trupa fostului antrenor şi preşedinte al Farului, Constantin Gache, va fi unul extrem de important pentru formaţia pregătită de Marius Şumudică în lupta pentru promovarea în prima ligă. Tulcea este în acest moment pe locul 3 în clasament, urmată la un singur punct de Farul. Astfel, un nou succes al constănţenilor ar putea duce gruparea de la malul mării pe locurile care asigură promovarea, în cazul în care Concordia Chiajna obţine cel mult un egal pe teren propriu, cu Dunărea Giurgiu. Aceasta este a doua întâlnire directă dintre cele două în actualul sezon. Prima partidă a avut loc în Cupa României, Farul reuşind să se impună la limită, scor 2-1.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii