Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Marin „Sunt puncte importante, dar nu capitale"

ro

03 Apr, 2009 02:56 1251 Marime text

Ion_Marin_sapaliga_11.jpgPentru acest joc, „rechinii" au primele dublate în cazul unei victorii

Aflaţi într-o situaţie critică în clasamentul Ligii I, elevii lui Ion Marin joacă vineri, de la ora 18.00, pe teren propriu, un meci decisiv, cu Poli Iaşi, pentru menţinerea în prima ligă.
Aflată, după 21 de etape, pe locul 15 retrogradabil, Farul nu are altă variantă în partida cu Poli Iaşi decât victoria. Tehnicianul formaţiei constănţene, Ion Marin, este conştient de importanţa următoarelor partide, însă nu crede că punctele care le-ar putea câştiga sau pierde astăzi, împotriva ieşenilor, ar fi capitale în lupta pentru evitarea retrogradării. „Pentru cele două jocuri, pe care le considerăm foarte importante, cu Poli Iaşi şi Gloria Bistriţa, am luat măsuri speciale pentru mobilizarea jucătorilor, dublând primele de joc, pentru a aduce o stare de spirit cât mai bună în lot. Vrem să strângem rândurile şi să fim cât mai uniţi, să intrăm în teren cu o altă atitudine şi concentrare, pentru ca Politehnica Iaşi are jucători extrem de periculoşi. Sunt puncte foarte importante, dar nu capitale", a spus „Săpăligă". Acesta s-a mai referit şi la jocurile care vor urma după partida cu formaţia moldoveană: „Am început pregătirea pentru seria de jocuri pe care le vom disputa în opt zile; vineri cu Poli Iaşi, marţi la Bistriţa, iar vinerea viitoare, în Ghencea. Şi pot să spun că s-a declanşat mobilizarea generală la Farul, printr-o susţinere financiară foarte puternică, făcându-se un program cât mai bun pentru a acoperi distanţele atât de mari dintre Constanţa, Bistriţa şi Bucureşti. Vom pleca cu un avion până la Cluj, deplasarea până la Bistriţa se va face cu autocarul, iar revenirea în Bucureşti - cu avionul. Acolo vom rămâne până la meciul cu Steaua". Lotul cu care Farul a intrat în cantonament este: Curcă, Dobre - portari, Măţel, Pătraşcu, Rastovac, Vukomanovic, Pahor, Gaston Mendy, Voiculeţ, Băcilă, Larie, Rusmir, Gerlem, Nanu, Chico, Alibec, Ben Teekloh, Matei, Gosic, Pantelie şi Mansur.

Se mulţumesc şi cu un egal

Tehnicianul italian a prefaţat partida cu Farul, declarând că, pentru echipa sa, această întâlnire nu este decisivă şi s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate. „E un meci foarte important pentru noi, însă nu decisiv. Mai rămân 12 etape de jucat. Va fi o partidă echilibrată, cu un adversar tehnic, ce joacă fotbal, nu bubuie mingi. Sper ca băieţii să se gândească numai la victorie, însă nu pot să ascund că şi un rezultat de egalitate ar fi bun, dacă vom juca bine", a spus antrenorul ieşenilor. Farul ocupă locul 15 înainte de disputarea acestei etape, în timp ce Poli Iaşi se clasează un loc mai sus, cele două formaţii aflându-se la egalitate de puncte. În tur, la Iaşi, gazdele s-au impus cu scorul de 2-1.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • JR 03 Apr, 2009 16:16 TEREN CU GHINION PENTRU GAZDE.