Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM incearca imposibilul

ro

21 Feb, 2009 03:06 694 Marime text

Jucătorii vicecampioanei trebuie să recupereze la Sala Sporturilor un handicap de opt goluri pentru a spera la calificarea în sferturile de finală

Handbal Club Municipal Constanţa va disputa, duminică, la Sala Sporturilor, meciul contra slovacilor de la Tatran Presov, în manşa retur din optimile de finală ale Cupei Cupelor. Partida va debuta la ora 11.00, iar biletul la meci va costa 10 lei.

HCM Constanţa este cu un pas în afara cupelor europene, după înfrângerea usturătoare din Slovacia, când Tatran Presov s-a impus, cu scorul de 33-25, în manşa tur din optimile Cupei Cupelor. Handbaliştii antrenaţi de Zoran Kurtes şi Eden Hairi au misiunea extrem de grea, de a recupera, duminică, la Sala Sporturilor, un handicap de minim opt goluri pentru a mai putea spera la sferturile de finală ale competiţiei europene. În plus, vicecampioana trece printr-o perioadă în care nu-şi găseşte ritmul în joc, izbutind doar o victorie chinuită în prima etapă a returului, în faţa formaţiei CSM Medgidia, fiind învinşi fără drept de apel miercuri la Odorhei, cu scorul de 25-21. Delegaţia slovacă a sosit, în cursul zilei de ieri, la Constanţa, iar seara, formaţia slovacă a susţinut primul antrenament în Sala Sporturilor. Dacă tehnicianul HCM-ului nu mai oferă prea multe şanse la calificare, jucătorii încă mai speră la o minune în meciul de duminică. „Cred că Tatran Presov are acum 80 la sută şanse de calificare, dar mai este un meci la Constanţa şi sper ca echipa să joace altceva", a declarat tehnicianul constănţenilor, Zoran Kurtes. „Am jucat foarte prost, fără inimă. Ne-a fost, parcă, prea teamă. Mai este un meci la Constanţa şi orice este posibil", a spus după meciul din Slovacia, Alexandru Csepreghi. Preţul unui bilet este de 10 lei. Pentru prevenirea oricăror acte de tulburare a ordinii şi siguranţei publice vor acţiona la Sala Sporturilor peste 100 de luptători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis, 50 de stewarzi şi zece poliţişti. În cadrul aceleiaşi competiţii, Steaua Bucureşti se va deplasa la Valladolid pentru returul cu formaţia Pevafersa. În prima manşă disputată la Buzău, spaniolii au câştigat cu scorul de 33-27.

Rămâne lideră în Liga Naţională

În ciuda înfrângerii în meciul de pe terenul echipei HC Odorhei, disputat în devansul etapei a XV-a, HCM este, în continuare, în fruntea clasamentului Ligii Naţionale, pentru că şi UCM Reşiţa a suferit un eşec în faţa echipei pregătite de Vasile Stângă, Pandurii Târgu-Jiu. Elevii lui Aihan Omer nu au ştiut să profite de insuccesul contracandidatei la titlu şi a cedat cu scorul de 30-25. Altă echipă din fruntea clasamentului, Ştiinţa Municipal Bacău, a ratat şansa să egaleze la puncte vicecampioana, după ce a pierdut, pe teren propriu, în faţa echipei Dinamo Bucureşti, cu scorul de 29-26, într-un meci disputat joi seara, tot în devansul etapei de sâmbătă. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii