Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM dezamageste la Cluj

ro

22 Sep, 2008 00:00 772 Marime text
1222023604.jpg

Handbal Club Municipal a pierdut la Cluj, in fata formatiei locale, Universitatea Transilvania, echipa gazda realizand surpriza etapei a treia a Ligii Nationale

Ceea ce parea un meci usor pentru vicecampioana HCM Constanta, partida de la Cluj impotriva nou promovatei Universitatea Transilvania, s-a transformat in primul esec din actualul sezon. Una dintre surprizele etapei a treia a Ligii Nationale de handbal masculin s-a inregistrat la Cluj-Napoca, acolo unde Universitatea Transilvania a invins surprinzator pe HCM, cu scorul de 33-30. Handbalistii pregatiti de Eden Hairi s-au vazut condusi, pe toata durata partidei, de echipa clujeana, care nu reusise sa obtina nicio victorie in primele doua etape. Astfel, in minutul 20, gazdele aveau deja cinci goluri avans, 12-7, avantajul mentinandu-se pana la pauza, scor 18-14. Jocul bun al gazdelor a continuat si in partea secunda, iar cu zece minute inainte de final, diferenta de goluri a crescut la opt goluri, scor 28-20. HCM resimte socul si mai rateaza patru lovituri de la sapte metri. Pe final, jucatorii constanteni incearca sa spele rusinea acestei infrangeri, reusind sa diminueze proportiile scorului la doar trei goluri diferenta. Astfel, gazdele reusesc sa obtina o victorie de prestigiu impotriva vicecampioanei en-titre, partida incheindu-se cu scorul de 33-30 in favoarea clujenilor. De cealalta parte, HCM inregistreaza prima infrangere din acest sezon, dupa victoriile de la Medgidia si de pe teren propriu, cu HC Odorhei, mentinandu-se insa in fruntea clasamentului Ligii Nationale, la egalitate de puncte cu alte sapte echipe. Etapa viitoare, formatia constanteana se va deplasa la Suceava, unde va intalni echipa locala, Universitatea Bucovina.

Medgidia invinge pe Minaur

CSM Medgidia a reusit sa obtina o victorie clara pe teren propriu, in fata formatiei Minaur Baia Mare. Prima parte a meciului este controlata de Minaur, care reuseste sa conduca permanent, la un gol diferenta, CSM-ul egaland de fiecare data. Meciul parea a se indrepta spre un egal la pauza, insa jucatorii din Medgidia reusesc sa preia conducerea si intra la vestiare cu un avantaj de doua goluri, scor 16-14. Repriza a doua incepe mai bine pentru elevii lui Ion Craciun, care reusesc, dupa zece minute, sa se distanteze la cinci goluri. Avantajul va fi mentinut pe parcursul partii secunde si datorita paradelor portarului gazdelor, George Selaru, acesta aparand, in decurs de un minut, doua lovituri de la sapte metri. Pe fondul evolutiei bune a portarului, jucatorii CSM-ului reusesc sa mareasca avantajul la sapte goluri. Scorul final al partidei este 27-20, formatia din Medgidia obtinand cea de-a doua victorie consecutiva din campionat si clasandu-se pe locul 7, cu 4 puncte.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii