Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM cere devansarea returului cu Veszprem

ro

13 Mar, 2010 04:06 1155 Marime text

hcm.jpgConducerea clubului de pe litoral vrea să devanseze cu o zi meciul retur din cadrul optimilor de finală ale Ligii Campionilor contra campioanei Ungariei, MKB Veszprem.

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa speră că adversara din optimile Ligii Campionilor, MKB Veszprem să fie de acord să devanseze cu o zi partida retur, din 3, în 2 aprilie. Conducerea grupării constănţene motivează această cerere prin faptul că în ziua următoare se sărbătoreşte Paştele. Directorul executiv al HCM Constanţa, Nurhan Ali a declarat vineri, pentru Mediafax, că meciul tur se va juca în 27 martie, de la ora 18.00, la Buzău, dar că încă aşteaptă răspunsul oficial al clubului ungar în privinţa partidei retur. „Meciul tur e stabilit în 27 martie, dar ungurii au pus returul în 3 aprilie. I-au rugat să devansăm cu o zi, am anunţat şi EHF, pentru că ştim cu toţii că în 4 aprilie este Paştele, de această dată fiind la un loc, şi cele ortodoxe şi cele catolice. În 4 aprilie, nu avem legături cu avionul spre casă, deci ar însemna să petrecem în Ungaria", a explicat Nurhan Ali. Conducătorul clubului constănţean a mai precizat că dacă MKB Veszprem nu va fi de acord, HCM va trebui să accepte decizia sa. „Sper să găsim înţelegere, iar dacă nu va fi, vom face tot posibilul să angajăm o cursă charter, care ne va costa însă foarte mult. Bine ar fi să fie doar vreo 20.000 de euro, dar nu cred că este atât de puţin".

Minaur, următorul adversar

Până la confruntarea cu fosta echipă a lui Marian Cozma, HCM se va pregăti în această perioadă pentru meciul din etapa a XX-a a Ligii Naţionale, de pe terenul formaţiei Minaur Baia Mare (locul 10, cu 11 puncte). Programat iniţial să se dispute duminică, partida contra băimărenilor va avea loc marţi, 16 martie, de la ora 17.00. Celelalte meciuri ale rundei se vor disputa astăzi (Universitatea Suceava - CSM Satu Mare, Universitatea Cluj - Dinamo Bucureşti şi Poli Municipal Timişoara - HC Odorhei) şi duminică (UCM Reşiţa - SC Municipal Braşov şi Pandurii Târgu-Jiu - Steaua Bucureşti). În clasament, HCM este lider autoritar, cu 34 de puncte, urmat UCM Reşiţa (28 puncte), Steaua şi Ştiinţa Municipal Bacău (ambele cu câte 25 de puncte).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii