Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul va disputa doua meciuri intr-o zi

ro

03 Feb, 2010 04:31 1553 Marime text

viitorul.jpgOcupanta locului secund în al treilea eşalon fotbalistic continuă pregătirile pentru returul de campionat programat să se reia pe 26 februarie

FC Viitorul îşi va continua mâine seria meciurilor de verificare în cantonamentul pe care îl întreprinde în Antalya. Formaţia constănţeană va întâlni formaţia germană de liga a III-a, Hessen Kassel (dimineaţă), şi echipa turcă de liga a IV-a, Murat Paşa (după-amiază).

Altfel, luni după-amiază, FC Viitorul a susţinut un joc de verificare în cantonamentul de la Mardan Sport Complex (Antalya), potrivit site-ului oficial al Academiei Gheorghe Hagi. Adversara formaţiei pregătite de Cătălin Anghel şi Norbert Niţă a fost echipa secundă a formaţiei ruse Amkar Perm. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. În prima repriză Viitorul a fost aproape de deschiderea scorului prin Posteucă (minutul 36), lovitura sa de cap fiind scoasă de sub transversală de portarul ruşilor. De cealaltă parte, ruşii au avut la rândul lor două ocazii de a marca, însă portarul Popa a intervenit eficient. Contrar cursului jocului, cei care aveau să deschidă scorul au fost cei de la Amkar. Astfel, în minutul 69, Tiucalov a scăpat singur spre poartă, Buzbuchi a respins în primă fază, însă mingea a ricoşat cu şansă la acelaşi Tiucalov care a înscris în poarta goală. Formaţia constănţeană a reuşit însă să egaleze un sfert de oră mai târziu când Hertu a fructificat o centrare venită de la I. Lupu şi a stabilit scorul final. Tehnicianul doborgenilor, Cătălin Anghel a rulat întreg lotul avut la dispoziţie pentru acest meci: Popa (Buzbuchi) - Militaru (Mihociu), Posteucă (Crişan), Răvoiu (Rusu), Olteanu (I.Lupu) - Florea (Ungureanu; Muscă; Dimcea), Banoti (Durbac), Cârstocea (Evdochim) - Chiţu (R.Lupu), Stanciu (Hertu), Sandu (Chirilă; Roşu). Nu au jucat Grigoraş, Şuta şi Boritz (toţi trei fiind indisponibili). Meciul cu Amkar Perm a adus şi o veste proastă în tabăra constănţeană. Adrian Ungureanu a fost serios accidentat de un adversar în partea a doua a întâlnirii, fiind transportat direct la spital. După radiografia efectuată la un spital local, doctorii au stabilit un diagnostic dur: ruptură de menisc. Săptămâna viitoare, Ungureanu va efectua o a doua radiografie pentru a se stabili cu exactitate dacă au fost afectate şi ligamentele încrucişate.

Ianis Hagi a adus victoria

Echipa de Juniori E a Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi (născuţi în anul 1998) s-a deplasat în capitală pentru două teste cu CSS 2 Bucureşti. Formaţia constănţeană, pregătită de Marius Codescu, a câştigat ambele confruntări. Prima dintre ele s-a disputat pe teren redus (6 contra 6) şi s-a încheiat cu succesul constănţean, scor 1-0, unicul gol fiind reuşit de Ianis Hagi. A doua întâlnire s-a jucat pe teren mare (11 contra 11) şi a fost câştigată tot de Academia Gheorghe Hagi, cu 4-0, graţie reuşitelor lui Nicolae Cârnat 3 şi Bogdan Anghel.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii