Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, învinsă din faze fixe

ro

24 Sep, 2010 02:24 1517 Marime text
fcviitorul.jpgDeşi nu are un grup organizat de suporteri, FC Viitorul Constanţa a fost încurajată în unele momente ale meciului de la Târgu-Jiu chiar de galeria Pandurilor

Echipa patronată de Gheorghe Hagi a părăsit Cupa României, după ce a fost învinsă miercuri seara de prim-divizionara Pandurii Târgu-Jiu, cu scorul de 3-2, în şaisprezecimile competiţiei.

Calificată în această fază a competiţiei după ce a trecut în tururile precedente de Callatis Mangalia şi Unirea Slobozia, FC Viitorul Constanţa şi-a încheiat aventura în Cupa României, întrecere pe care a părăsit-o însă cu capul sus. Echipa pregătită de Cătălin Anghel şi Norbert Niţă a făcut o figură frumoasă la Târgu-Jiu, sub privirile lui Hagi, reuşind, prin jocul prestat, să fie în mai multe momente ale meciului peste o echipă gazdă care evoluează în primul eşalon fotbalistic. Mai mult, echipa de pe litoral a câştigat câţiva susţinători, chiar din tabăra Pandurilor. Astfel, doar finalul de meci şi victoria obţinută de echipa gazdă i-a mai calmat pe cei 2000 de spectatorii prezenţi în tribunele stadionului Municipal, care la un moment dat încurajau echipa lui Gică Hagi. Chiar şi în aceste condiţii, tehnicianul constănţenilor, Cătălin Anghel, s-a declarat nemulţumit de evoluţia jucătorilor săi menţionând că Pandurii era o echipă de bătut. „Îmi pare rău că am ieşit din Cupa României şi am păcătuit la acest meci foarte mult la fazele fixe. Este foarte greu de digerat un meci în care iei trei goluri din faze fixe. Avem jucători cu foarte puţină experienţă, de 19-20 de ani, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să avem responsabilitate la fazele fixe, un punct pe care îl ştiam că e puternic pentru cei de la Pandurii Târgu Jiu. Din păcate, de ce ne-am temut nu am scăpat şi a dus la eliminarea din cupă. Sunt dezamăgit, pentru că eu cred că Pandurii nu era o echipă care să nu poată fi eliminată", a declarat Cătălin Anghel, potrivit site-ului oficial al Academiei Hagi. În schimb, Gheorghe Hagi a fost mulţumit de jocul echipei constănţene, precizând că doar lipsa de experienţă a făcut ca gazdele să se impună în acest meci. „Am pierdut un meci, dar asta e. Pandurii este o echipă de Liga I, e mult mai experimentată ca noi şi mult mai valoroasă. Per ansamblu, am arătat că avem potenţial. Rămâne să muncim mai mult şi pe viitor să creştem". La finalul meciului, Gheorghe Hagi a fost cel care i-a oferit trofeul pentru „jucătorul meciului" lui Alexandre Cardoso, de la gazde.

Revin în campionat

Formaţia constănţeană va pleca astăzi spre Bucureşti, pentru meciul de mâine, de pe terenul celor de la CS Otopeni, partidă contând pentru etapa a V-a a Ligii a II-a. După două victorii şi două rezultate de egalitate, FC Viitorul ocupă locul 5 în clasamentul Seriei I, cu opt puncte, în timp ce Otopeni este pe poziţia a şasea, cu şase puncte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii