Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul, în pericol să nu fie programată în ultima etapă

ro

02 Jun, 2011 00:45 1217 Marime text
farul.jpgDupă episodul CF Brăila, echipa constănţeană este din nou ameninţată cu neprogramarea, pentru meciul cu Astra II

Scăpaţi de la retrogradare, noul obiectiv al „marinarilor" pentru acest final de sezon pare să fie programarea echipei până la finalul sezonului.

Salvată de la retrogradare în mare măsură datorită punctele obţinute în turul de campionat, situaţia clubului fanion al judeţului continuă să se înrăutăţească. După episodul CF Brăila, formaţia constănţeană a fost din nou neprogramată pentru ultima partidă din acest sezon, cea de pe teren propriu contra Astrei II Giurgiu, care urma să se desfăşoare sâmbătă, de la ora 11.00. Motivul acestei decizii este legat în continuare de datoriile către foştii jucători. Meciul era programat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, iar pe cel al Comisiei Centrale a Arbitrilor apăruseră şi oficialii, arbitrii şi observatorii. Peste puţin timp însă, a fost postat anunţul „meciul nu se dispută". Pentru a fi programată la meciul cu Astra II, conducerea clubului de pe litoral trebuie să prezinte la Federaţia Română de Fotbal dovezile privind plăţile şi reeşalonările de datorii până astăzi la ora 12.00, în caz contrar, Farul nu va mai juca în ultima etapă din campionat şi va pierde la „masa verde", cu 3-0. În cazul în care va fi programat, meciul de sâmbătă va fi condus de o brigadă de arbitri formată din Marius Bocăneală (Galaţi) la centru, ajutat la cele două margini de asistenţii Daniel Mitruţi (Craiova) şi Nicolae Dobrică (Râmnicu Vâlcea). Arbitru de rezervă a fost desemnat Cristian Brânduşa (Călăraşi). Observatorul meciului va fi George Ionescu (Bucureşti). Chiar şi în cazul în care meciul nu se va disputa, echipa antrenată de Gheorghe Butoiu nu va avea mult de suferit. Potrivit regulamentului FRF, o echipă va fi retrogradată într-un eşalon inferior doar în cazul în care nu este programată la două meciuri într-un sezon.

Au jucat cu CF Brăila după o lună şi jumătate

FC Farul este la a doilea meci în care se află sub ameninţarea neprogramării, după cel cu CF Brăila, din etapa a XXII-a din eşalonul secund, întâlnire care a fost până la urmă amânată. Programată să se dispute iniţial pe 16 aprilie, partida dintre „marinari" şi „lanterna roşie" a fost reprogramată de nu mai puţin de patru ori, disputându-se până la urmă aseară, după închiderea ediţiei. Indiferent de rezultatul partidei, echipa antrenată de Gheorghe Butoiu a rămas pe poziţia a 13-a în clasamentul Seriei I.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii