Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul a învins CS Eforie într-un meci amical

ro

08 Aug, 2011 02:52 1456 Marime text
farul.jpgLa Farul au debutat şi doi jucãtori strãini, japonezul Nakamura şi nigerianul Onyeka

La mai puţin de douã sãptãmâni distanţã de startul noului sezon, tehnicianul Farului, Marian Panã, încã este în cãutarea unui „unsprezece" de bazã, cu care sã abordeze noua ediţie de campionat.

În acest sens, FC Farul a disputat sâmbãtã, pe stadionul Voinţa, primul din cele trei meciuri de verificare programate în aceastã perioadã, contra formaţiei de Liga a III-a, CS Eforie. „Marinarii" s-au impus cu 3-1, dupã ce echipa lui Gabriel Şimu a condus cu 1-0. Pentru Farul, cele trei reuşite au fost semnate de Paraschiv, în minutele 73, 84 şi 86, în timp ce golul celor de la CS Eforie au fost marcat de Fugaru, în minutul 72, din penalty. Dupã ce a renunţat la zece jucãtori din lot, dupã amicalul cu Sãgeata Nãvodari, antrenorul Marian Panã a început partida de sâmbãtã, cu doi jucãtori strãini sosiţi în probe la echipa de pe litoral: mijlocaşul nigerian Konyeha Godwin Onyeka şi atacantul japonez Yuki Nakamura. „Despre cei doi jucãtori noi, nu pot sã spun mare lucru dar oricum, mijlocaşul dreapta a ieşit în evidenţã. Este rapid, nãscut in 1992 şi rãmâne de vãzut dacã putem sã-l aducem. Japonezul Nakamura este puternic, este puţin nepregãtit, dar, în mare, este un jucãtor bun", a declarat antrenorul Farului. Astfel, Marian Panã a început meciul cu urmãtoarea formulã: Cernea - Niţescu, Buzea, Liviu Ştefan, Sascãu - Onyeka, Ştefoi, Stãncioiu, Badea - Pãtulea şi Nakamura. În partea a doua a meciului, Marian Panã a folosit urmãtoarea formulã de echipã: Mãcelaru (Cernea) - Cãlin (Niţescu), Dobre, Nicolau, Liviu Ştefan - Niţescu (Chehaia, Husein), Badea (Stãncioiu), Ştefoi (Paduraru), Lupu (Sescioreanu) - Pãtulea (Paraschiv) şi Ciobanu. De partea cealaltã, CS Eforie a jucat cu urmãtorul 11: Costin Vasile - Fãtu, Chiriac, Fugaru, Dragomir - Conţu, Potoşca, Purcãrea, Ilie - Roman şi Aneste. Au mai intrat pe parcurs Gerea, Caraiola, Cãlin şi Manea.

Douã amicale în aceastã sãptãmânã


Pânã la debutul noii ediţii de campionat, FC Farul va mai disputa, în aceastã sãptãmânã, douã meciuri de pregãtire, unul miercuri, cu echipa tulceanã, Eolica Baia şi unul vineri, cu echipa din Liga a III-a, Unirea Slobozia. Formaţia constãnţeanã va disputa ambele jocuri în deplasare. „Per ansamblu, nu sunt mulţumit de joc. Au fost multe greşeli individuale, am intrat în jocul adversarului care a fost foarte ambiţios. Ne-am desprins abia pe final, când experienţa şi-a spus cuvântul. Rãmâne însã doar un joc de pregãtire. Sãptãmâna viitoare mai avem un meci cu Eolica Baia, în deplasare, iar vineri, la Slobozia, tot în deplasare", a precizat dupã meciul cu Eforie, antrenorul Marian Panã. În ceea ce priveşte lotul pe care îl are la dispoziţie, tehnicianul a mai adãugat cã are nevoie de alţi trei jucãtori care sã acopere posturile deficitare: „În acest moment, avem nevoie de un fundaş stânga, un mijlocaş central şi un fundaş dreapta pentru a putea spune cã suntem pregãtiţi pentru startul campionatului".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii