Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul spera sa opreasca elanul Vasluiului

ro

16 Aug, 2008 00:00 932 Marime text
1218811101.jpg

Ion Marin: "Sper insa ca, dupa discutiile avute cu jucatorii, meciul echipei noastre sa se schimbe fata de cel de la Craiova si partida cu Vasluiul sa reprezinte un nou inceput pentru noi"

Farul va intalni, duminica, de la ora 19.45, revelatia acestui debut de campionat, FC Vaslui, echipa care a obtinut maximum de puncte in cele trei etape disputate pana acum. Antrenorul Farului, Ion Marin, a declarat, vineri, ca spera ca, dupa meciul cu FC Vaslui, din etapa a IV-a a Ligii I, cele trei puncte puse in joc sa ramana la Constanta. "Intalnim o echipa foarte buna, echilibrata, cu un joc bine legat, care a reusit si joi seara sa castige in Cupa UEFA. Sper insa ca, dupa discutiile avute cu jucatorii, in sedinta de analiza de miercuri, meciul echipei noastre sa se schimbe fata de cel de la Craiova si partida cu Vasluiul sa reprezinte un nou inceput. Vom face tot ceea ce ne sta in putinta sa obtinem cele trei puncte", a afirmat tehnicianul constantean. In ceea ce priveste lotul, Farul nu va putea conta, duminica, pe Farmache, care este suspendat dupa cartonasul rosu primit in ultima etapa, cu Universitatea. In schimb, cel care a adus singura victorie a "rechinilor" in aceasta editie de campionat, Florin Maxim, va fi apt pentru meciul cu echipa pregatita de Viorel Hizo. El a fost recuperat dupa accidentarea de la meciul din etapa a doua impotriva Rapidului. De asemenea, a fost oprit in lot si internationalul de juniori, Cosmin Matei. De cealalta parte, patronul moldovenilor, Adrian Porumboiu, a declarat ca cele trei victorii ale Vasluiului nu valoreaza nimic, daca nu vor obtine victoria cu Farul. "Pe primul plan este victoria cu Farul. Noua puncte nu inseamna nimic, daca nu vom castiga si la Constanta", a spus Porumboiu, a carui echipa a obtinut maximum de puncte in primele 3 etape ale Ligii I. De asemenea, antrenorul echipei Viorel Hizo a declarat ca doreste cu orice pret sa reuseasca sa-l invinga pe Ion Marin in duelul direct. "Ma gandesc doar la prietenul meu, Ion Marin, pe care vreau sa il inving".

Au achizitionat un mijlocas sloven

Farul a reusit achizitionarea jucatorului de origine slovena, Andrej Rastovac, de la echipa din prima liga, NK Koper. Fotbalistul de 24 de ani evolueaza pe postul de mijlocas central si a semnat pe o perioada de patru ani cu gruparea constanteana. "Jucatorul a efectuat deja un prim antrenament cu echipa, iar azi dimineata (n.r. vineri) a efectuat controlul medical. Asteptam cartea verde a jucatorului, iar saptamana viitoare vom incheia toate formalitatile", a anuntat tehnicianul constantenilor. Cel mai probabil, proaspata achizitie a Farului va debuta pentru noua sa echipa in meciul de saptamana viitoare, impotriva Politehnicii Iasi, partida care va avea loc sambata, 23 august, de la ora 21.45.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii