Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul spera la cel putin un punct la Vaslui

ro

20 Mar, 2009 05:06 1401 Marime text

farul-vaslui-poza.jpgIon Marin: „Suntem hotărâţi să ne agăţăm cu dinţii de orice partidă şi să obţinem puncte prin orice mijloace"

Umilită etapa trecută de Universitatea Craiova chiar la Constanţa, Farul speră să-şi ia revanşa în faţa suporterilor mâine, când va juca de la ora 19.00, partida de pe terenul celor de la FC Vaslui, din etapa a XXI-a a Ligii I.

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Ion Marin, a declarat joi că poziţia a 13-a pe care o ocupă echipa sa în clasament, la trei puncte distanţă de primul loc retrogradabil, face ca fiecare partidă din acest retur să aibă o importanţă foarte mare. „Apreciem foarte corect valoarea echipei FC Vaslui, care are în componenţă jucători foarte tehnici, dar noi nu ne temem de ei. Din păcate, am ajuns la -11 la adevăr, poziţie din care suntem în pericol. Suntem hotărâţi să ne agăţăm cu dinţii de orice partidă şi să obţinem puncte prin orice mijloace. Mijloace sportive, desigur", a spus Ion Marin. Tehnicianul a mai specificat că deşi partida nu va fi televizată, oficialii constănţeni se vor ocupa de înregistrarea ei video. „Săpăligă" a mai adăugat că şi un egal ar avantaja formaţia sa însă speră şi într-un arbitraj corect la Vaslui. Portarul constănţenilor, Adrian Vlas, a spus că gruparea pregătită de Viorel Moldovan formează echipa momentului în Liga I, dar cu toate acestea nu poate câştiga toate meciurile. „Sper ca fundaşii noştri să anihileze atacurile lor. Se ştie povestea şi cu arbitrajul, în meciurile Vasluiului arbitrii lasă mai liber jocul. Nu ne e frică de FC Vaslui, ci de jocul nostru". Pentru partida cu FC Vaslui, Ion Marin nu se va putea baza pe aportul lui Alibec, accidentat în ultimul meci al „rechinilor" împotriva Universităţii Craiova. De asemenea, Fatai este în continuare indiponibil după o accidentare mai veche.

Viorel Modovan este precaut

De cealaltă parte, antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat că este convins că formaţia sa va obţine prima victorie în faţa Farului, pe care nu a învins-o niciodată până acum. „Cred că toate aceste legende sau superstiţii sunt făcute ca să fie doborâte. Credem că vom câştiga acest meci", a spus tehnicianul, care le-a cerut elevilor săi să nu trateze cu superficialitate meciul. „Important e ca acest meci să fie tratat cu maximă seriozitate. Încă nu am realizat nimic, iar băieţii trebuie să înţeleagă acest lucru. Nu trebuie să subestimăm niciun adversar. Atunci când ţi-e lumea cât mai dragă, poţi să fii plesnit", a atras atenţia antrenorul vasluienilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dany 20 Mar, 2009 17:32 farul poate spera sa nu cada in D dar la cum joaca de curtea scolii..hai banel ...si calul alearga!
  • un constantean 20 Mar, 2009 09:08 Daca CFR bate la Craiova inseamna ca voi a-ti vandut meciul duminica trecuta.O sa fiu cu ochii pe voi!