Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul infrunta liderul

ro

18 Mar, 2008 00:00 831 Marime text
1205785082.jpg

Ion Marin: "Fabbiani este o piesa foarte importanta in lotul CFR-ului, insa echipa clujeana are si alti jucatori foarte buni, care pot sa-l inlocuiasca"

Neinvinsa in campionat in acest an, formatia constanteana va intalni, miercuri, in deplasare, liderul la zi al clasamentului Ligii I, CFR Cluj, care nu va putea conta pe Fabbiani, suspendat pentru cumul de cartonase. Dupa trei rezultate de egalitate si o victorie in acest miniretur, Farul incearca sa produca surpriza, miercuri, la Cluj, cand formatia constanteana va intalni chiar ocupanta primului loc in clasamentul Ligii I. Ion Marin s-a declarat multumit de evolutiile jucatorilor sai in ultimele doua meciuri din campionat si isi doreste ca acestia sa joace in acelasi mod si in meciul cu liderul Ligii I. "As vrea ca la Cluj, cu CFR, echipa sa joace la fel ca in meciul cu Poli Iasi si ca in cel cu Ceahlaul, pentru ca se vede ca echipa munceste. Nu ne vom preda la Cluj, chiar daca CFR este lider si are foarte multi jucatori straini. Speram la o evolutie buna si sa obtinem un rezultat pozitiv. Prin rezultat pozitiv ma refer si la un egal. Orice punct este foarte important, avand in vedere situatia in care suntem", a declarat antrenorul Farului. Lotul care se va deplasa la Cluj va fi, in mare parte, acelasi ca in meciul cu Politehnica Iasi, singura modificare fiind includerea lui Patrascu in locul lui Liviu Mihai. Ion Marin a mentionat ca nu ii este frica de arbitrajul de care va avea parte in partida cu CFR Cluj. "Stiu ca m-am referit la arbitrajele care erau pe vremuri la Piatra Neamt, insa aici nu cred ca ar trebui sa-mi fie teama de arbitri", a spus Marin.

Probleme de lot la CFR Cluj

Adversarul de miercuri al "rechinilor" nu va putea conta pe Fabbiani si pe Panin, ambii suspendati pentru cumulul de cartonase. De asemenea, Ioan Andone a fost nemultumit de prestatia celor doi mijlocasi centrali din partida cu Ceahlaul, Leao si Dani, care, cel mai probabil, nu vor evolua in meciul cu echipa antrenata de Ion Marin. In acest sens, tehnicianul Farului a afirmat ca lipsa lui Fabbiani reprezinta un avantaj pentru echipa sa, insa a adaugat ca CFR Cluj are si alti jucatori la fel de valorosi, care ar putea sa-l inlocuiasca. "Este adevarat ca Fabbiani este o piesa foarte importanta in lotul CFR-ului, inscriind si in meciul tur cu noi, insa echipa clujeana are si alti jucatori foarte buni, care pot sa-l inlocuiasca", a punctat Marin. In istoria confruntarilor directe, formatia constanteana nu a reusit nicio victorie, CFR obtinand, in cele sapte meciuri disputate pana acum, 6 victorii, o singura partida terminandu-se la egalitate. In meciul tur de la Constanta, liderul s-a impus cu scorul de 2-0, printr-o dubla a marelui absent de miercuri, Fabbiani. Lotul Farului va mai sustine, in aceasta dimineata, un antrenament usor inaintea plecarii spre Cluj. Partida dintre CFR Cluj si Farul va avea loc miercuri, incepand cu ora 20.00.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii