Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul începe, duminică, seria amicalelor de la Predeal cu Vişina Nouă

ro

23 Jul, 2011 00:00 1009 Marime text
După aproape o săptămână de pregătire centralizată la munte, echipa antrenată de Marian Pană va susţine, duminică, şi primul meci de verificare din cadrul stagiului de la Predeal.

FC Farul va juca în compania formaţiei de Liga a III-a, CS Vişina Nouă, echipă clasată pe locul 5 în Seria 4 din al treilea eşalon. Partida este programată de la ora 11.00, pe stadionul din Predeal. „Marinarii" vor susţine al doilea meci amical al stagiului montan contra unei divizionare secunde din Republica Moldova, Ursidos Chişinău, echipă antrenată de românul Gabi Stan. Ursidos a ocupat locul doi în clasamentul ligii secunde, după Locomotiva Bălţi. Meciul se va disputa marţi, de la ora 11.00, pe acelaşi stadion din staţiunea montană.

În cadrul stagiului de la Predeal, FC Farul mai are în program încă un amical contra formaţiei Chimia Brazi, (locul 2 în Seria 3 din Liga a III-a). Acest joc de verificare va avea loc vineri, de la ora 11.00 şi se va juca pe terenul adversarei, pe drumul de întoarcere al „marinarilor" la Constanţa.

În altă ordine de idei, dintre jucătorii anunţaţi că vor sosi în cantonamentul Farului, doar portarul Măcelaru şi mijlocaşul Marius Ştefoi (de la FC Vaslui) s-a alăturat lotului constănţean. În aceste zile, mai este aşteptat să sosească la Predeal încă un portar dar şi alţi jucători cu care oficialii Farului sunt în discuţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii