Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul, în căutarea primei victorii a sezonului

ro

18 Sep, 2010 00:00 1273 Marime text
farul.jpg Formaţia constănţeană va juca, astăzi, de la ora 11.00, în faţa propriilor suporteri, împotriva formaţiei CS Otopeni, meci contând pentru etapa a IV-a a Ligii a II-a, Seria I.

După ce a obţinut un singur punct în primele trei runde ale campionatului, formaţia pregătită de Ioan Sdrobiş speră să reuşească astăzi primul succes din actuala ediţie de campionat. „După trei meciuri grele, am scos doar un punct şi vine meciul cu Otopeniul în care trebuie să luăm trei puncte. Am muncit din greu în această perioadă şi sperăm să învingem, mai ales că este un meci acasă şi avem publicul alături de noi. În plus, faţă de perioada anterioară, suntem mai bine pregătiţi din punct de vedere fizic şi relaţiile de joc sunt mult mai bune“, a declarat jucătorul Farului, Sergiu Scărlătescu, care a mai precizat că obiectivul imediat al formaţiei de pe litoral este clasarea la mijlocul clasamentului, până la finalul turului. Partida de astăzi va marca şi debutul la Farul al jucătorului Stelei, Alin Abuzătoaie, mijlocaşul fiind împrumutat săptămâna trecută de gruparea constănţeană. Acesta ar putea fi folosit de Ioan Sdrobiş încă din primul minut al întâlnirii de astăzi, pe partea stângă a liniei de mijloc. „Sunt nerăbdător să revin după o pauză de 6 - 7 luni. Rămâne să vedem dacă sunt pregătit fizic să intru pe teren. Momentan, nu cred ca pot duce un meci întreg, însă sper să ajut echipa cât pot. Meciul cu Otopeni o să fie greu, dar e momentul să aducem şi prima victorie“, a spus Abuzătoaie. Înainte de acest meci, Farul ocupă locul 14 în clasamentul Seriei I, în timp ce adversarii constănţenilor se află pe locul 7, cu 6 puncte. Meciul cu Otopeni va fi condus la centru de Ionel Ivan (Brăila), ajutat la tuşe de Dragoş Vlad (Târgovişte) şi Florin Pucheanu (Ulmi). Arbitru de rezervă va fi Marius Iuliu Bocăneală (Galaţi).

Derbiul etapei, la Ovidiu

În cadrul aceleiaşi serii, cel mai interesant duel al etapei se va disputa la Ovidiu. Clasată pe locul 3, cu şapte puncte, FC Viitorul Constanţa va primi vizita liderului clasamentului, Ceahlăul Piatra Neamţ, meciul fiind programat tot astăzi, de la aceeaşi oră. Singura echipă constănţeană care va juca în deplasare în această rundă este Săgeata Năvodari. Neînvinsă după trei etape, formaţia pregătită de Aurel Şunda vrea să continue seria rezultatelor pozitive în campionat şi după partida de la Buzău, contra echipei locale, Gloria. Buzoienii au coborât până pe ultima poziţie a clasamentului, cu -3 puncte, după ce FIFA a penalizat Gloria cu 6 puncte pentru neplata unor restanţe financiare către jucătorul egiptean Tafer Aziz. Programul etapei a IV-a mai cuprinde meciurile: Steaua II - CF Brăila, Delta Tulcea - Dunărea Galaţi, FC Snagov - Juventus Bucureşti, Astra II Giurgiu - FC Botoşani, Concordia Chiajna - Dinamo II (duminică, de la ora 12.00). 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii