Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul a câştigat împotriva liceenilor

ro

13 Nov, 2008 00:00 475 Marime text

farul.jpg„În fiecare săptămână, încercăm să mergem la licee din diferite zone ale Constanţei, iar de anul viitor vom ajunge şi în şcoli“

Campania de informare şi promovare a clubului Farul Constanţa în rândul şcolarilor şi liceenilor, intitulată „Fii alături de Farul! Fii în alb-albastru!“, a continuat, ieri, cu a doua etapă. De această dată, unitatea de învăţământ aleasă a fost Liceul Teoretic „Lucian Blaga“.

FC Farul a fost ieri din nou în mijlocul liceenilor pentru o partidă demonstrativă şi o sesiune de autografe, a doua acţiune a campaniei „Fii alături de Farul! Fii în alb-albastru!“. Antrenorii Ion Marin şi Cristian Cămui, alături de jucători ai echipei Farul, s-au deplasat, ieri, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“, unde au susţinut un meci demonstrativ împotriva unei formaţii alcătuite din elevi ai instituţiei de învăţământ. Măcinată de accidentări, formaţia constănţeană a aliniat la startul partidei, disputate în sala de sport a liceului, mai mulţi jucători de la Farul II. Doar Marius Nae, Daniel Florea şi Fatai au fost cooptaţi de la prima echipă. Încurajaţi de un public numeros, liceenii au deschis scorul încă din primul minut, însă experienţa jucătorilor Farului şi-a spus cuvântul şi „rechinii“ s-au impus cu scorul de 6-1. Marius Nae a fost golgheterul meciului, înscriind cinci dintre golurile echipei sale. Au mai evoluat Vladimir Neagu, Bubuleandră, Florin Neaga şi Păcuraru. După jocul demonstrativ au fost împărţite materiale promoţionale - tricouri, şepci şi afişe - cu însemnele clubului. Directorul marketing, comercial şi relaţii internaţionale al clubului, Gabriel Diaconescu, a declarat că această acţiune va avea loc în fiecare săptămână în liceele constănţene. „În fiecare săptămână, încercăm să mergem la licee din diferite zone ale Constanţei, iar de anul viitor vom ajunge şi în şcoli“, a afirmat oficialul.

Farul - Pandurii se joacă sâmbătă

Tehnicianul „rechinilor“, Ion Marin, se confruntă în continuare cu probleme de efectiv, Maxim, Barbu, Rusmir, Vlas, Şchiopu, Ben Teekloh şi Gerlem fiind accidentaţi. Din păcate, acestora li s-a adăugat şi Gosic, care este suspect de întindere musculară suferită la antrenament. Singurul care ar putea fi recuperat până la meciul pe care Farul îl va disputa etapa viitoare, cu Pandurii Târgu-Jiu, este fundaşul Florin Maxim. Formaţia constănţeană nu se va putea baza, în aceste zile, nici pe juniorii Cosmin Matei şi Denis Alibec, care au susţinut, ieri, al doilea meci cu echipa naţională Under 19 a României, din mini-turneul de calificare la Campionatul European. Aceştia au disputat în Turcia o partidă în compania selecţionatei similare a Andorrei, iar sâmbătă, 15 noiembrie, vor juca împotriva ţării gazdă. Partida dintre Farul Constanţa şi Pandurii Târgu-Jiu se va disputa sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 17.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii