Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:47 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul, neinvinsa in meciurile cu FC Vaslui

ro

15 Aug, 2008 00:00 1034 Marime text

Ion Marin: "Este o echipa ce a pornit vijelios in acest campionat, o echipa disciplinata. Va trebui sa facem un joc constient impotriva lor pentru a ne apropia de un rezultat bun"

Dupa o victorie si doua esecuri, echipa pregatita de Ion Marin va incerca sa obtina ce-a de-a doua victorie in campionat duminica cand va intalni pe FC Vaslui, de la ora 19.45, partida contand pentru etapa a IV-a a Ligii I. Tehnicianul echipei Farul Constanta a apreciat discutia avuta in sedinta de analiza de miercuri cu jucatorii ca fiind benefica pentru viitoarele evolutii ale echipei, mai ales ca duminica, echipa constanteana vor intalni, pe teren propriu, surpriza de pana acum a campionatului, FC Vaslui. Echipa pregatita de Viorel Hizo are maximum de puncte dupa trei etape si se afla pe locul 2 in clasamentul Ligii I, la egalitate de puncte cu liderul Ligii I, Rapid Bucuresti. "Nu s-a cautat sa se gaseasca un tap ispasitor pentru rezultatele de pana acum, ci am spus lucrurile asa cum le-am simtit. Am cautat sa gasim solutii viabile pentru a redresa corabia, mai ales ca avem duminica un meci cu Vasluiul, echipa ce a pornit vijelios in acest campionat, o echipa disciplinata. Va trebui sa facem un joc constient impotriva Vasluiului, sa muncim la fel de mult ca ei si sa fim dispusi la efort pentru a ne apropia de un rezultat bun", a declarat tehnicianul Farului. Farul Constanta si FC Vaslui s-au intalnit pana acum doar in sase partide, constantenii avand un bilant favorabil, obtinand patru victorii, doua dintre jocuri incheindu-se la egalitate. In ultimul meci direct disputat anul acesta la Constanta, "rechinii" s-au impus cu scorul de 2-1, prin reusitele lui Nae si Gerlem.

Tibor Moldovan vrea sa plece

Atacantul gruparii Farul, Tibor Moldovan, a declarat, joi, ca doreste sa se transfere la alta grupare, din cauza faptului ca la echipa pregatita de Ion Marin nu a jucat niciun minut in primele trei etape ale acestui sezon. Tehnicianul Farului a afirmat ca lui Tibor Moldovan i s-a eliberat o hartie prin care acesta poate pleca sub forma de imprumut la orice echipa interesata de serviciile sale. "Conducerea clubului i-a eliberat jucatorului o hartie prin care clubul Farul e dispus sa negocieze, atat cu cluburi din tara cat si din strainatate, pentru un imprumut al fotbalistului la una din echipele care-l vor dori. Acest act s-a eliberat la dorinta jucatorului", a declarat Marin. Tibor Moldovan a revenit la Farul Constanta in aceasta vara, dupa ce i-a expirat imprumutul la echipa maghiara Nyiregyhaza Spartacus.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii