Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fanii „marinarilor" au făcut spectacol la Năvodari „Noi cântăm pentru tine şi te iubim / Doar cu tine noi ne mândrim / Totdeauna vom fi pentru Farul prezenţi / Să-i încurajăm pe băieţi" (video)

ro

03 Dec, 2012 00:12 3563 Marime text
suporteri.jpgSuporterii Farului au avut un 1 Decembrie excelent. După o lungă perioadă, echipa i-a făcut din nou fericiţi, câştigând cu 5-2 la Năvodari, iar flacăra speranţei s-a reaprins în sufletele fanilor, greu încercaţi în ultimul timp. Conduşi de Sorin Mihăilescu, ultraşii au fost în număr de 200 la Năvodari şi au făcut spectacol în tribunele stadionului „Flacăra". Au încurajat Farul, dar nu au neglijat nici Ziua Naţională a României. În acest sens, au arborat un banner cu mesajul „Deşteaptă-te, române!" (aluzie, poate, şi la situaţia grea a formaţiei constănţene, care nu este ajutată pe plan local), au fluturat steaguri tricolore, au scandat „România!" şi au cântat Imnul Naţional. Pe parcursul jocului, când scorul căpăta proporţii în favoarea Farului, fanii s-au dezlănţuit verbal, iar câţiva au rămas la bustul gol. Toţi au cântat cu foc, din toată inima: „Noi cântăm pentru tine şi te iubim / Doar cu tine noi ne mândrim / Totdeauna vom fi pentru Farul prezenţi / Să-i încurajăm pe băieţi" sau „Şi-avem o echipă mare / O ştie toată lumea / Că ea Farul se numeşte / Şi este din Constanţa", „Haide Farul!" sau „Faaaaruuuuul / Faaaaruuuuul / Faaaaruuuuul / Faaaaruuuuul / Farul / Ole, ole, ole / Ole, ole, ole / Haide Farul / Haide Farul!". „Mândru că sunt român", „Dar mai mândru că sunt farist", au fost alte două bannere, alături de „Farul nu moare", „Doar Farul" şi „Farul".

Sursa foto: suporterul-constantean.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • intotdeauna la inaltime ! 03 Dec, 2012 13:37 Niste suporteri adevarati care indiferent de pozitia in clasament sunt alaturi de echipa favorita . Felicitari tuturor celor care au fost la meci si au incurajat echipa fanion din Dobrogea