Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duelul viceliderelor Săgeata Năvodari a remizat cu Petrolul

ro

14 Feb, 2011 02:22 1596 Marime text
sageata.jpgPentru formaţia pregătită de Aurel Şunda nu au jucat fundaşul Florin Bold (accidentat), Ovidiu Vezan şi Sorin Chiţu (ambii fiind în urmă cu pregătirea)

Ocupantele locurilor 2 în cele două serii din Liga a II-a, Săgeata Năvodari şi Petrolul, au remizat sâmbătă, scor 0-0, într-un meci de verificare disputat la Strejnic, localitate aflată la trei kilometri de Ploieşti.

Disputată pe o vreme potrivnică, partida dintre viceliderele eşalonului secund s-a încheiat cu o remiză albă. Chiar dacă nu s-a înscris, iar vântul puternic a reuşit să influenţeze calitatea jocului practicat de cele două echipe, partida a avut ritm, ambele formaţii trecând în câteva rânduri pe lângă deschiderea scorului. Echipa lui Aurel Şunda a avut primele ocazii de a înscrie. Astfel, în minutul 19, Boroştean a fost blocat excelent de portarul gazdelor, Râmniceanu, acesta intervenind 20 de minute mai târziu şi la şutul puternic expediat de Dâlbea din lovitură liberă. Petrolul a dat replica abia spre finalul primei părţi, portarul Olteanu intervenind la lovitura de cap a lui Plecanciuc, după un corner executat de Buhuşi. După pauză, Petrolul a fost echipa mai prezentă în atac, având şi o oportunitate imensă de a deschide scorul în minutul 52. Atunci, fostul jucător al Farului Liviu Mihai a şutat de la 16 metri, iar portarul Olteanu a respins în bară, Gârleanu a urmărit şi a reluat din opt metri, însă fundaşul echipei năvodărene Ciprian Dinu a avut o intervenţie la sacrificiu, respingând de pe linia porţii. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, Săgeata înregistrând astfel a trei remiză „albă" în meciurile amicale disputate în acest an, după confruntările cu grupările din Liga a III-a, CSM Şcolar Reşiţa şi FC Drobeta Turnu Severin. Antrenorul Aurel Şunda a început partida de la Strejnic cu următoarea formulă de echipă: Olteanu - Dinu, Gheară, Florin Popa, Alexandru Vlad - Olah, Dâlbea, Valentin Apostol, Mircea Gheorghe - Jianu şi Boroştean. Au mai intrat pe teren pe parcursul jocului Itu, Goşa, Turcu, Şicu, Şamata şi Costachi.

Bold va lipsi trei luni

Antrenorul formaţiei de la malul mării, Aurel Şunda, nu a putut miza în această partidă pe fundaşul Florin Bold, a cărui accidentare s-a dovedit a fi foarte serioasă, acesta urmând să lipsească aproximativ trei luni. De asemenea, nu au fost folosiţi Ovidiu Vezan şi Sorin Chiţu. Cei doi au efectuat antrenamente separate fiind în urmă cu pregătirea. În altă ordine de idei, echipa de pe litoral a fost nevoită să-şi schimbe programul meciurilor de verificare, după ce viitoare adversară a năvodărenilor, Victoria Brăneşti, a ales să plece în cantonament la Albena, Bulgaria. Astfel, următorul joc amical pentru Săgeata Năvodari este programat mâine, în capitală, contra divizionarei secunde Juventus Bucureşti. Năvodărenii vor încheia stagiul de pregătire din Bucureşti cu un amical contra celor de la Sportul Studenţesc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii