Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Dinamo nu este favorita"

ro

23 Apr, 2009 23:26 744 Marime text
Din cauza rezultatelor slabe înregistrate în acest retur de campionat conducerea a hotărât să suspende plăţile către jucători pe o perioadă nedeterminată

Aflată într-o situaţie critică - locul 16, la cinci puncte de locul 14, care îi asigură salvarea de la retrogradare -, formaţia constănţeană speră să provoace surpriza astăzi, când va întâlni pe teren propriu liderul campionatului, Dinamo, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I.

Cu un program extrem de dificil până la finalul sezonului, Farul încearcă să se agaţe de orice punct în următoarele etape, inclusiv meciul cu liderul Ligii I, Dinamo. „Toţi îi dau favoriţi pe dinamovişti, dar eu nu sunt de aceeaşi părere. Cred că va fi un joc echilibrat. Ne jucăm şansa. Cunoaştem valoarea lui Dinamo, am văzut că a zburdat cu Gloria Bistriţa, dar suntem pregătiţi de joc. Sper în puterea de luptă şi în mobilizarea băieţilor când joacă împotriva echipelor mari", a declarat consilierul tehnic al „rechinilor", Cristian Cămui. Astfel, următoarele meciuri sunt cruciale pentru echipa pregătită de Lucian Marinof şi Cristian Cămui, Farul urmând să mai întâlnească contracandidatele „câinilor" la titlul de campioană: Unirea Urziceni şi FC Timişoara. Lotul dinamoviştilor a ajuns ieri la Constanţa şi s-au cazat la hotelul lui Cristi Borcea, Bavaria Blu din Mamaia. Din lotul „câinilor" nu vor face parte accidentaţii Bratu, N'Doye, Lobonţ şi Mitea, precum şi Pulhac, care nu este încă la potenţial maxim. „E un portar care dirijează foarte bine echipa şi ştie să o mobilizeze în teren. Aţi văzut că vorbeşte foarte mult, îşi dirijează colegii, şi absenţa lui este un avantaj pentru noi. Dolha nu prea are meciuri în picioare şi trebuie să ajungem la poarta lui şi să ne creăm ocazii de gol. Dacă ar intra Marius Niculae în poartă, mi-ar conveni din două motive: că ar rămâne în poartă şi pentru că nu s-ar mai duce să dea gol", a mai spus Cămui.

Prime blocate

Patronul Farului, Gheorghe Bosânceanu, a decis, în urma unei şedinţe, să suspende plăţile către jucători pe o perioadă nedeterminată, din cauza rezultatelor slabe înregistrate în acest retur de campionat. Patronul echipei de pe litoral s-a declarat extrem de dezamăgit de faptul că alb-albaştrii au obţinut un singur punct în ultimele opt etape şi a organizat o şedinţă la care au luat parte toţi jucătorii şi staff-ul tehnic. Astfel, oficialul i-a anunţat pe elevii lui Lucian Marinof că nu vor mai primi niciun ban până când echipa nu va fi aproape de un loc care permite rămânerea în Liga I. Totodată, Bosânceanu a mai decis ca echipa să intre în cantonament cu trei zile înaintea meciurilor, cu una în plus faţă de până acum. Farul Constanţa ocupă locul 16 după 26 de etape disputate, cu 23 de puncte, cu cinci mai puţin decât Politehnica Iaşi, care se află pe poziţia a 14-a, prima care asigură menţinerea în eşalonul întâi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii