Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Derbiul retrogradarii

ro

24 Mar, 2008 00:00 1312 Marime text
1206300670.jpg

Ion Marin nu va putea conta, la meciul cu Pandurii Targu-Jiu, pe Dinu Todoran, suspendat pentru cumulul de cartonase, si pe Gerlem, accidentat

Invinsa in ultima etapa, in deplasare, de liderul Ligii I, CFR Cluj, formatia constanteana are nevoie de cele trei puncte, astazi, cu Pandurii, pentru a nu se afunda din nou in zona locurilor retrogradabile. Farul va intalni, astazi, pe teren propriu, formatia Pandurii Targu Jiu, intr-un meci contand pentru etapa a XXV-a a Ligii I. Echipa pregatita de Eugen Neagoe vine la Constanta dupa doua victorii consecutive impotriva Gloriei Buzau si Ceahlaului Piatra Neamt, sperand la un rezultat pozitiv si in meciul cu Farul. Tehnicianul Farului, Ion Marin, a remarcat ascensiunea din ultimele meciuri a echipei din Targu Jiu, mentionand ca cea mai mare parte din merite i se atribuie lui Eugen Neagoe. "Cei de la Pandurii au renascut dupa plecarea antrenorului portughez, joaca si pun probleme mari sub bagheta lui Eugen Neagoe", a spus Ion Marin. Antrenorul constantean este increzator, insa, ca poate obtine un rezultat bun in acest meci, desi nu poate conta pe jucatori de baza, ca Todoran, suspendat, si Gerlem, accidentat, in timp ce la Gosici si Farmache se fac eforturi de a fi recuperati pana la ora jocului. "Cred in grupul de jucatori ce au demonstrat ca se pot ridica la nivelul celor mari. Cred ca, pana la final, vom acumula punctele care sa ne mentina in Liga I. Mai avem nevoie de 14 puncte in urmatoarele zece etape, dupa calculele noastre, insa este posibil ca, la un moment dat, aceste calcule sa nu mai fie valabile. Pentru noi, fiecare din cele zece etape ce au ramas reprezinta o fila a pasaportului pentru Liga I", a precizat "Sapaliga". Echipa constanteana ocupa locul 13 in clasament, cu 23 de puncte, la doua puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de adversara de astazi a "rechinilor".

Pandurii, fara Vasilache

Echipa gorjeana se confrunta cu probleme de lot inainte de meciul cu constantenii, cel mai bun jucator al lor in ultimele meciuri, Ciprian Vasilache, fiind indisponibil. Antrenorul Eugen Neagoe se plange de absenta lui Vasilache in meciul cu Farul, dar spera sa-i gaseasca un inlocuitor la fel de bun. "Vasilache este un jucator foarte important pentru noi si un jucator care era intr-o forma buna. Din pacate, nu-l vom putea folosi la acest joc, dar sper sa gasim un inlocuitor care sa joace cel putin la fel de bine cum a facut-o el sau, de ce nu, chiar mai bine decat Vasilache. Mai avem inca trei zile in care vom decide daca Pacurar va putea intra in teren din primul minut", a declarat tehnicianul Pandurilor. Echipa pregatita de Eugen Neagoe a sosit, in cursul zilei de ieri, la Constanta si a sustinut un antrenament, ultimul inaintea meciului. Partida de pe stadionul Farul va incepe la ora 19.00.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii