Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concordia - FC Farul, sâmbătă, ora 11.00 Sdrobiş - „Jucătorii trebuie să se autodepăşească"

ro

05 Nov, 2010 02:59 1231 Marime text
farul.jpgÎnainte de acest meci, Farul ocupă locul 8 în clasamentul Seriei I, cu 13 puncte, în timp ce Concordia este pe poziţia a treia, cu 21 de puncte

FC Farul Constanţa va juca mâine, de la ora 11.00, în deplasare, împotriva Concordiei Chiajna, meci contând pentru etapa a XI-a a Ligii a II-a.

Urcată pe locul 8 în clasamentul Seriei I după victoria cu Gloria, formaţia constănţeană speră să menţină linia ascendentă şi să reuşească un nou rezultat pozitiv. Tehnicianul Farului, Ioan Sdrobiş, consideră că presiunea mai mare este pe cei de la Chiajna, aceştia fiind angrenaţi în lupta pentru promovare. „Nu ştiu acum dacă nouă ne e frică de ei mai mult decât le e lor frică de noi, pentru că ei luptă să promoveze, iar orice pas greşit i-ar costa, în timp ce pentru noi, dacă pierdem, nu este prea mare supărare. Sper ca echipa să facă acelaşi joc consistent şi care să pună probleme, ca la meciul de la Năvodari. Acum, nu mai poţi să anticipezi cum va juca o echipă din România în meciul următor. Deşi este pretendentă la promovare, Chiajna a avut în acest sezon rezultate contradictorii şi un joc diferit de la meci la meci. În orice caz, ne aşteaptă un meci extrem de dificil cu una dintre echipele bune ale Ligii a II-a. Mergem acolo să facem un joc bun. Se poate întâmpla orice. La fiecare meci, eu le-am pretins jucătorilor să se autodepăşească pentru că acest lucru nu mai există la nicio echipă românească", a declarat Părintele. Sdrobiş nu va putea conta la meciul de sâmbătă pe Buzea şi Abuzătoaie, ambii fiind accidentaţi. În schimb, Paşcovici va fi în teren la Chiajna, după ce în această săptămână a avut unele probleme de sănătate. „Lipsa celor doi jucători afectează puţin alcătuirea echipei. A început şi la noi să se formeze un mecanism şi contează când nu poate fi folosit un jucător de bază. Îmi va lipsi în special Buzea, pentru că jocul lui se află pe linie ascendentă, lucru care mă face să cred că, într-un an, acest copil va face progrese notabile", a mai precizat antrenorul Farului.

Întăriri, din iarnă

Antrenorul „marinarilor" a spus că, în ciuda situaţiei dificile cu care s-a confruntat până acum clubul, va continua să pregătească echipa până la finalul turului, urmând atunci să-şi stabilească următorii paşi. „Chiar dacă am vrut de atâtea ori în această perioadă petrecută la Farul să plec, am hotărât să rămân aici şi să conduc echipa până în decembrie, când voi trage linie. Atunci vreau să completez şi lotul cu trei jucători de câmp şi un portar. Cei trei sunt un stoper, un coordonator şi un atacant, posturile unde avem nevoie de întăriri", a spus Sdrobiş. Meciul Concordia Chiajna - FC Farul Constanţa va fi condus de arbitrul Daniel Decă (Brăila), ajutat la cele două tuşe de asistenţii Monica Rigo (Cluj-Napoca) şi Dragoş Vlad (Târgovişte). Rezervă de arbitru a fost desemnat Ion Coman (Târgovişte).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii