Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia lui Hagi a umilit Juventus Torino

ro

30 Mar, 2010 03:27 4697 Marime text
academiahagi.jpgSub privirile tatălui său, prezent în tribune, Ianis Hagi a înscris ultimul gol al partidei contra „Bătrânei Doamne"

Echipa de juniori E (născuţi în 1998) a Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi a înfruntat pe Juventus Torino, în a doua zi de întreceri de la turneul Mundialito, potrivit site-ului oficial al grupării constănţene.

Trupa antrenată de Marius Codescu a reuşit un succes de răsunet impunându-se cu un sec 3-0. Italienii, susţinuţi de o galerie numeroasă alcătuită preponderent din părinţi, au fost cei care au primele ocazii importante ale partidei.Astfel, în debutul jocului au lovit bara, iar mai apoi portarul Cosmin Dur-Bozoancă a intervenit excelent la un şut periculos din şase metri. Acestea aveau să fie singurele ocazii ale „Bătrânei Doamne", pentru că micii jucătorii constănţeni au preluat definitiv frâiele partidei. Sub privirile patronului Gheorghe Hagi, echipa Academiei a deschis scorul prin Andreas Iani. Imediat după reluare Academia Hagi a avut şansa să se desprindă la două goluri, însă cel mai bun jucător al formaţiei de pe litoral din prima zi a turneului, Nicuşor Cârnaţ a ratat o lovitură de pedeapsă. Alexandru Trancă însă nu a mai ratat şi a dus scorul la 2-0. Fiul celui mai mare jucător român din toate timpurile, Ianis Hagi a dat lovitura finală italienilor, înscriind pentru 3-0. După două zile de întreceri şi trei meciuri disputate, formaţia pregătită de Marius Codescu ocupă locul secund în Grupa 24, cu şase puncte, la o lungime distanţă de liderul Nacional Madeira, care are însă un meci în plus disputat. Competiţia care se desfăşoară în Portugalia continuă astăzi cu următoarele meciuri: Juventus - Bondi United, Conil Cadiz - GDRC os Sandinenses Guimaraes, FC Sao Luiz Faro - Academia Hagi (de la ora 19.30, ora României.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii