Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Greva foamei in fata Primariei Cernavoda

ro

01 Jun, 2010 03:34 1199 Marime text
Un bărbat din Cernavodă a intrat de ieri dimineaţă în greva foamei.

Tudor Encică s-a trezit dis-de-dimineaţă, şi-a pus o pancartă cu „greva foamei" de gât şi a mers în centrul oraşului, în faţa primăriei, pentru a-şi face cunoscută nemulţumirea. Bărbatul şi-a exprimat în acest mod nemulţumirea faţă de faptul că a participat la un concurs de angajare organizat de primărie, dar a fost respins. Surse de pe plan local ne-au declarat că acest concurs de angajare ar fi fost o formalitate, locurile disponibile în cadrul Serviciului de pază al autorităţii locale - patru la număr - fiind promise deja la momentul desfăşurării concursului. Disperat să-şi găsească un loc de muncă, bărbatul a trăit o mare dezamăgire după ce a fost respins la concurs, luând decizia de a intra în greva foamei. El a fost consultat ieri de medici, care i-au luat pulsul şi glicemia pentru a vedea care este starea lui de sănătate.

Precizăm că am contactat-o telefonic şi pe primarul oraşului, Mariana Mircea, pentru a afla şi opinia sa legată de această întâmplare, însă nu ne-a răspuns la telefon.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nicu 01 Jun, 2010 00:26 pai nu este nici o stire noua..se cunoaste deja ca acest cosmar din istoria Cernavodei, Mariana Mircea si-a angajat toate cunostintele si pe langa ele si toate pupincuristele devenite intre timp mari doamne ca asa e in Romania nu valoarea te aseaza sus in inalta societate ci pur si simplu parvenitismul, pupincurismul si avaritia...asta e profesionistii sunt dati la o parte in favoarea nepotismelor ...pacat ca ne promovam nonvalorile in mod constant, insa poate si noi o meritam ca noi am pus-o acolo cand Hansa ne tot spunea ca e o boschetara notorie, trebuia sa-l ascultam ca stia el bine ca doar fusesera complici in faradelegi atatia ani....bafta