Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Criminalul de la Agigea

ro

07 Jul, 2010 02:24 1175 Marime text
Un tânăr de 19 ani a fost arestat, ieri, pentru omor deosebit de grav, tâlhărie şi violare de domiciliu, pe numele lui Petronel Ţurcanu fiind emis de către judecătorii Tribunalului Constanţa mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 16 spre 17 iunie 2010, Ţurcanu l-ar fi ucis pe Teodor Pangă, un bătrân de 85 de ani, din Agigea. Mai exact, procurorii spun că individul băuse în seara cu pricina şi, în acest context, „a pătruns fără drept, în scop de jaf, în locuinţa victimei Pangă Teodor (...), iar în dormitor a ucis-o pe victimă, prin aplicarea cu mare intensitate de lovituri repetate cu corpuri dure".

Conform anchetatorilor, Ţurcanu l-ar fi lovit pe Pangă cu pumnii şi cu picioarele, dar şi cu o sticlă de şampanie şi o tijă metalică, loviturile fiindu-i aplicate la cap, în zona cervicală şi cea toracică, dar şi la nivelul membrelor. În propunerea de arestare preventivă formulată pe numele lui Ţurcanu, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au arătat că, în final, leziunile suferite de victimă au dus la deces, Teodor Pangă murind la spital pe 24 iunie, „prin hemoragie şi contuzie meningo-cerebrală consecutive politraumatismului cranio-cervico-toracic, cu fractură de boltă şi bază de craniu". Mobilul care pare să fi stat la baza oribilei crime a fost jaful, Ţurcanu furând de la locuinţa victimei suma de 250 de lei. Împotriva arestării sale preventive, individul poate declara recurs, ce urmează să se judece în termen de trei zile, la Curtea de Apel Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii