Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se ocupă de cadastrul terenurilor din proprietatea Constanţei

ro

21 Feb, 2011 02:54 1177 Marime text
Autorităţile locale au predat, la începutul acestui an, societăţii bucureştene SC Topo Cad SRL un contract de 10.800 de lei fără TVA, privind efectuarea cadastrului, a dezmembrării, intabulării şi suportarea taxelor aferente acestui serviciu pentru terenuri din proprietatea persoanelor fizice şi a municipiului Constanţa. Iniţial, autorităţile locale erau dispuse să dea societăţii care se va ocupa de acest contract suma de 19.080 de lei, fără TVA.

Firma bucureşteană a fost aleasă în detrimentul altor două societăţi care şi-au depus şi ele ofertele. Astfel, potrivit contractului nr. 15353/31.01.2011, câştigătoarea este firma bucureşteană SC Topo Cad SRL. Contractul de achiziţie publică se va derula pe o perioadă de şase luni de la data semnării. Serviciul se va presta pentru 15 parcele.

Potrivit datelor Registrului Comerţului, administratorul societăţii este Ana Maria Marinache, aceasta fiind asociată cu Daniel Cristian Marinache. Societatea a fost înfiinţată în 2005 şi între timp şi-a triplat cifra de afaceri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii