Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Raducu Mazare vrea relatie, dar nu reuseste

ro

07 Oct, 2010 12:54 1354 Marime text

Pana in momentul de fata, nu am vazut niciun copil de vedeta care sa fie catalogat drept un exemplu pozitiv. Printre acestia se numara si Raducu Mazare care, din pacate, calca pe urmele tatalui. Pe langa distractiile nocturne pe care nu le rateaza in niciun fel, desi nu are mai mult de 17 ani, Radu Jr. urmeaza tiparul primarului si schimba partenerele destul de des. De fiecare data cand este intrebat daca are sau nu iubita, Raducu evita raspunsul, declarand ca este mult prea mic pentru a avea o relatie serioasa. Cu toate acestea, pustiul se plange apropiatilor ca ar vrea o relatie cu o domnisoara draguta insa, din pricina statutului sau, nicio juna nu-i rezista foarte mult timp alaturi.

Prin prisma faptului ca este fiul primarului, tot mai multe fete se inghesuie la mesele sale si incearca sa fie surprinse in compania junelui. In speranta ca poate asa isi va imbogati palmaresul cuceririlor, Raducu nu refuza nicio domnisoara, fie ea de familie buna sau nu. Asa se face ca, de-a lungul timpului, pe Radu Jr. l-am surprins atat cu Anastasia Tanase, fiica comisarului de la Garda Financiara, cat si cu Andreea Bododel, animatoare intr-un club din oras.

Edilul o neglijeaza pe Elena?

Daca pustiul este destul de atent cand vine vorba de femeile din viata sa, nu acelasi lucru putem spune despre edilul Constantei. De ceva vreme, pe primarul urbei nu-l mai vedem prin cluburile din oras si, mai ales, nici distrandu-se cu iubitele sale, asa cum o facea in lunile trecute. Pe cea care a ales-o sa-i fie iubita oficiala, fosta voleibalista Elena Voinea, o trimite la petreceri cu fiul sau, iar pe restul le suna din ce in ce mai rar. Sa fie vorba de o perioada nu tocmai roz in viata lui Radu Mazare sau s-a saturat de distractiile din Constanta? Ramane de vazut daca, in urmatoarea vacanta, cea din Papua Noua Guinee, primarul va petrece aproape doua saptamani alaturi de „Anorica", asa cum o alinta pe Elena.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii