Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Chiru pune lacat la gura pedelistilor

ro

04 Apr, 2011 13:00 1033 Marime text

Liderul PDL Constanta ii va urechea pe toti colegii care vor indrazni sa vina cu declaratii din interiorul organizatiei

Alegerile din interiorul organizatiei Constanta a PDL au fost asteptate de democrat liberali mai ceva ca Sfintele Moaste, perioada de dupa fiind descrisa de toti ca una in care se dorea intrarea in normalitate si intelegerea tuturor cu toata lumea. Dorinta este si acum una aparent imposibila, iar motivele sunt dintre cele mai simple; Gigi Chiru nu a ajuns presedintele PDL Constanta cu propria echipa, ci cu oamenii care i-au sustinut si le-au fost alaturi si celorlalti candidati pentru respectiva functie. De aici, concluziile sunt cat se poate de logice: nu toata lumea a ajuns intr-un timp asa scurt (data alegerilor din PDL Constanta a fost 12 martie) sa-l iubeasca pe noul presedinte si unii mai scapa cate o vorba, desi acest lucru le-a fost interzis inca de la inceputul mandatului lui Chiru.

Este si cazul primarului comunei Poarta Alba, Vasile Delicoti, adus in discutie de presedintele PDL, Gigi Chiru, intr-o conferinta de presa sustinuta duminica si care o viza pe presedinta interimara a organizatiei municipale, Maria Stavrositu. Astfel, Delicoti ar fi declarat ca deputata Stavrositu intentioneaza sa paraseasca PDL pentru PNL si ca el, Delicoti ar oferi si o suma de bani, doar sa plece... Nu doar ca primarul contrazice informatia, dar si Chiru este decis ca orice alta declaratie din acest moment sa fie sanctionata. „Cei care vor avea de comentat in afara partidului, vor fi sanctionati de acum inainte", a declarat Gigi Chiru la intalnirea cu presa.

In aceste conditii, cine se astepta ca PDL-ul de dupa senatorul Mircea Banias sa fie mai relaxat, s-a inselat cat se poate de mult. Un fel de dictatura a cuvintelor a fost instituita, in afara presedintelui Chiru si a purtatorului de cuvant, care in mandatul sau este secretarul general adjunct, Mihai Petre, nimeni nu mai scoate o vorba despre bucataria interna a partidului.

Nici nu mai conteaza ca oamenii au adus bani si voturi la partid si ca oricine are dreptul la propria opinie, ideea de partid unit este mai mult decat oricand sustinuta si va fi pusa in aplicare cu orice pret.

Ramane de vazut cine va respecta regulile si pana cand...

Paul Branza, asteptat sa candideze la municipiu

Intrebat daca a mai discutat cu contracandidatii sai din alegerile pentru functia de presedinte la organizatia judeteana, Gigi Chiru a raspuns ca a discutat cu senatorul Banias cu doar o zi in urma. „Da, desigur ca am pastrat legatura cu cei doi contracandidati ai mei; chiar ieri a vorbit cu dl. Banias, iar pe Paul Branza il astept sa se alature echipei de la municipiu si sa candideze pentru o functie de conducere la viitoarele alegeri", a explicat Chiru. Cat despre alegerile pentru conducerea organizatiei municipale, pedelistul a precizat ca orice forma de alegeri la municipiu a fost suspendata pana dupa 14 mai a.c.". Gigi Chiru sustine ca organizatia de la Constanta nu a decis pe cine va sustine pentru functia de presedinte al PDL, la nivel central, iar pana in prezent si-au anuntat intentia de a candida pentru presedintia formatiunii, Emil Boc (actual presedinte) si secretarul general al partidului, Vasile Blaga.

http://observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii