Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Judecător filmat pe ascuns, într-un proces al interlopilor

ro

31 Mar, 2011 08:13 768 Marime text
Un individ a fost prins, ieri, în sala de judecată a Tribunalului Constanţa, în timp ce filma, cu un telefon mobil, completul de judecată. Mai mult decât atât, se pare că omul era „interesat" de feţele judecătorului şi procurorului de şedinţă, pentru că, pe înregistrare, el a făcut de mai multe ori zoom pe aceste detalii.Totul se petrecea în timpul procesului în care clanul Băncuţă este judecat pentru că l-a agresat pe Dumitru Mirel Chiujdia.

Jandarmii au fost cei care au sesizat că individul, din ultima bancă a sălii de judecată, filma judecătorul, procurorul, cât şi tot ce se petrecea în sală.

Anunţat de situaţie, magistratul Lucian Lică a suspendat şedinţa, iar persoana respectivă a fost luată la întrebări. Aşa s-a constatat că individul se nu-meşte Anastase Enache. Întrebat de ce a filmat în sală, el spus că nu are vreo legătură cu persoanele din vreun dosar care se judeca în acel moment şi că a făcut asta de plăcere, pentru a avea la ce să se uite, acasă, pe plasmă (?!).

Telefonul individului a fost luat la puricat de jandarmi, care au constatat că acesta filmase aproximativ 20 de minute, şi că, de mai multe ori, a făcut zoom pe feţele procurului de şedinţă şi a magistratului Lucian Lică.

Judecătorul a dispus amendarea bărbatului cu suma de 1.000 de lei, iar înregistrarea a fost ştearsă din telefonul bărbatului.

http://www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii