Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Intrarea în Carrefour se va face printr-un pasaj subteran

ro

19 Apr, 2011 12:14 821 Marime text

La începutul acestei luni au demarat lucrările pentru noua cale de acces de la Centrul Comercial TOM Constanţa. În lucrare este prevăzută crearea unui pasaj subteran pe sub DN 2A, care leagă municipiul Constanţa de localităţile Ovidiu şi Năvodari. Utilitatea viitorului pasaj este dată de faptul că va ameliora traficul de pe drumul naţional 2A şi va facilita accesul clienţilor către centrul comercial, evitându-se astfel timpul pierdut la semafoare.

Pasajul va fi integrat ca un segment important al infrastructurii municipale, urmând să aibă patru benzi în plus şi va fi conectat cu viitoarea centură a oraşului Constanţa.

Durata maximă estimată a lucrărilor este de opt luni, iar suma investiţiilor se ridică la valoarea de 4,59 milioane de euro.

De asemenea este prevăzută în planul de lucrări extinderea suprafeţei galeriei comerciale şi construirea a peste 1.000 de noi locuri de parcare.

Pe durata desfăşurării lucrărilor, traficul în zonă nu va fi afectat.

Amintim faptul că, în repetate rânduri, Poliţia Rutieră Constanţa a avertizat centrul comercial că va închide intrarea în parcare din sensul dinspre Constanţa, dacă nu se vor lua măsuri pentru fluidizarea traficului în zonă. Singura soluţie tehnică indicată încă de la început de Poliţia Rutieră a fost construirea unui pasaj subteran.

http://www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii