Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Sanda Oprea - profesorul anului

ro

04 Oct, 2010 12:36 1026 Marime text
Marţi, 5 octombrie, în aula Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân" va avea loc festivitatea de acordare a premiului „Profesorul anului", acţiune iniţiată de UPC România - Regiunea de Vest, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa.

Această iniţiativă are ca scop promovarea cadrelor didactice care au obţinut rezultate remarcabile la nivel naţional şi internaţional, în cadrul competiţiilor pentru disciplinele reale: matematică, fizică, informatică.

Pentru acest premiu, unităţile de învăţământ din judeţul Constanţa au avut responsabilitatea de a face nominalizări, prin intermediul Consiliului de administraţie, iar la nivelul ISJ Constanţa s-a constituit o comisie de evaluare a performanţelor obţinute de cadrele didactice cu elevii.

În urma analizei dosarelor depuse, comisia a decis că prof. Sanda Oprea, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân", va primi acest premiu. Printre rezultatele profesoarei de fizică se numără: Medalia de aur la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori (2009), calificare în lotul lărgit al României pentru Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori 2010, Premiul I la Olimpiada Naţională de Fizică, Premiul I la Concursul Naţional „Evrika" (2010).

Alături de prof. Sanda Oprea, s-a remarcat şi prof. de informatică Violeta Tănăsescu, de la Liceul Teoretic „Traian", printr-o participare susţinută la concursuri şi competiţii naţionale.

www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii