Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Farul a detonat bomba la Botoşani

ro

14 Mar, 2011 12:20 648 Marime text

Singura victorie în deplasare a etapei a 17-a a Ligii a II-a, seria întâi, i-a aparţinut Farului, care s-a impus cu 2-1 (Pălimaru 49 / Şt. Ciobanu 3, Sascău 50) în fieful lui FC Botoşani, o echipă care greu ceda puncte acasă.

Partida a început practic de la 1-0 pentru „marinari", după ce Ştefan Ciobanu a trecut printre doi adversari la marginea careului mare şi a înscris de la 16 m. După acest gol, FC Botoşani a avut mai multe ocazii, dar nu a reuşit să înscrie. Mai mult, înainte de pauză, a rămas în inferioritate numerică, Patache luând roşu după ce l-a lovit pe Buzea.

La trei minute de la reluare, Pălimaru a trimis cu capul în poartă de la 5 m, 1-1, iar gazdele reintrau în meci. Fariştii le-au tăiat însă imediat (min. 51) aripile, cu golul lui Sascău, care a profitat de eroarea portarului Cherecheş (a respins un balon în faţă). FC Botoşani n-a mai avut puterea să revină, ba chiar era să primească şi golul trei, în minutul 82, când Ciobanu a scăpat singur cu por-tarul, dar nu a putut să marcheze. Soarta partidei s-a pecetluit în minutul 85, odată cu eliminarea, după două cartonaşe galbene, a încă unui jucător de-al gazdelor, David.

La final, principalul farist Gică Butoiu a declarat: „A fost o victorie neaşteptată. Am avut şi şansă, pentru că am marcat repede, dar au contat foarte mult şi cele două eliminări din tabăra gazdelor. Dacă se juca până la final 11 la 11, nu ştiu dacă meciul se mai termina cu victoria noastră. Mă aşteptam ca FC Botoşani să evolueze mai bine, dar se vede treaba că lipsa meciului din prima etapă a contat, gazdele, cu trei - patru jucători noi în compo-nenţă, suferind la relaţiile de joc".

Constănţenii s-au impus într-o deplasare grea şi au urcat un loc, de pe opt pe şapte, în clasament.

FC Farul (antrenori, Gică Butoiu şi Ion Barbu) a jucat cu: Al. Răuţă - Niţescu, I. Barbu (68 Dutciuc), Vajou, Paşcovici (52 I. Lupu) - Husein, L. Ştefan (cpt.), Buzea, Sascău - Stăncioiu (62 Borza) - Şt. Ciobanu.

http://www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii