Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uniunea Asociaţiilor de Proprietari semnează protocol de colaborare cu Prefectura

ro

17 Feb, 2011 00:00 1961 Marime text
intalnire_asociatie_-_Claudiu_Palaz____.jpgLa Conferinţa Judeţeană care va avea loc azi, la Cercul Militar Constanţa, începând cu ora 10.00, Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Constanţa va semna un protocol de colaborare cu Prefectura Constanţa, pe durata unui an, în vederea derulării unor programe referitoare la problemele membrilor şi reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari din municipiu. Din partea Prefecturii Constanţa va participa la această întâlnire chiar prefectul Claudiu Iorga-Palaz.

La lucrările Conferinţei Judeţene a Uniunii sunt invitaţi să participe delegaţi din federaţiile din Mangalia, Medgidia, Năvodari şi Hârşova. Protocolul ar avea ca scop soluţionarea problemelor semnalate de membrii şi reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, Instituţia Prefectului obligându-se să asigure Uniunii documentele şi datele solicitate pentru realizarea acţiunilor programate de comun acord, dar şi sprijinirea acţiunilor de identificare şi selectare a problemelor supuse dezbaterii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mitica 17 Feb, 2011 13:07 Am participat la Conferinta judeteana, A&Nic, are dreptate: Prefectul, jos palaria! Sa speram ca ceea ce a spus, va si tine cont de ele!!
  • Che Guevara 17 Feb, 2011 07:35 Cu ocazia aceasta poate se descopera si MAFIA LU FASOLE care izoleaza la NEGRU BLOCURILE CEAUSISTE. Initial FASOLE a afirmat ca nu isi baga muschi la programu de anvelopare a blocurilor. Cu toate ca a stat agatat (pentru un afis electoral) pe fatada unui bloc ca FASOLEA PE VREJ. In spate sunt sclavi lui care i-au marfa de la BRIK si cu mana de lucru la negru fac lucrari de mantuiala.
  • A&Nic 17 Feb, 2011 05:28 Asa DA.Uite ca se pot petrece si la noi fapte civilizate cu demnitate si respect.O sa va convingeti ca puteti conta pe prefect,este om de cuvant,aplica legile,este cu educatie umanista.Pacat ca nu sunt multi ca el.