Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea, in PD-L Constanta, la un an dupa episodul Moisoiu

ro

22 Jul, 2009 03:20 1348 Marime text
elena_udrea_1.jpgElena Udrea a revenit în mijlocul pedeliştilor constănţeni la un an după scandalul care adusese organizaţia judeţeană a PD-L în prim-planul canalelor de ştiri. 

Spre deosebire de vara lui 2008, când Elena Udrea fusese trimisă să aplaneze luptele interene din sânul filialei, cauzate de rebeliunea grupării susţinătoare a lui Dănuţ Moisoiu, vizita din această seară a fost ocazionată de un cu totul alt motiv. Democrat-liberala a declarat că s-a întâlnit cu pedeliştii constănţeni pentru o scurtă analiză a rezultatelor obţinute de organizaţie la alegerile europarlamentare, afirmând că rezultatele de la ultimul scrutin sunt pozitive. „Organizaţia PD-L Constanţa a obţinut un scor

PD-L+EBA mai bun decât PSD ceea ce ne bucură (...) Putem spune că mişcarea, strategia de reorganizare a organizaţiei de la Constanţa a dat rezultate. Organizaţia s-a reaşezat, are o activitate în creştere şi sper ca rezultatele la prezidenţiale să confirme că PD-L Constanţa a făcut lucrul de care avea nevoie: o nouă garnitură", a spus Elena Udrea. Totodată, ea a precizat că s-a trasat strategia de campanie, fiind organizate zece echipe la nivelul colegiilor uninominale. Echipele, a spus Udrea, vor fi definitivate în două săptămâni.

„Ne-am regăsit într-o echipă care este gata, evident, să câştige alegerile prezidenţiale", a declarat ea, anunţând că va coordona echipa de la Constanţa şi în campania pentru prezidenţiale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MAZarius 22 Jul, 2009 13:07 redivivus=un mos care is taraia ... prin secretariatul de la mun. ce bine ne pare ca ai disparut din schema...
  • redivivus 22 Jul, 2009 05:23 "Rebeliunea"nu a fost provocata pentru a-l sprijini pe Moisoiu,ci pentru a se respecta si aplica STATUTUL.Masura luata atunci a fost arbitrara,nesta-tutara si nelegitima.Cel putin de ochii lumii trebuia sa fie convocata o adunare generala,sa se faca un scurt bilant sa se multumeasca celor care au muncit efectiv si au obtinut rezultate bune,si sa se demonstreze cat de cat necesitatea luarii unor masuri organizatorice. Este grav ca intr-un partid care se pretinde democrat sa nu existe democratie de partid.Toate masurile si hotararile luate apartin unor oameni numiti nu alesi.Exista situatii cand interimatul se impune,dar el trebuie sa fie o masura de exceptie si de scurta durata.Chestia cu "garnitura" este buna dar degeaba tragi in fata garii o garnitura noua de tren,daca nu-i pui locomotiva potrivita capabila de forta si viteza.Vazand poza,nu ma pot abtine sa nu parafrazez titlul unui serial TV:Fara sani,nu exista politica.