Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Silviu Wagner „Activitatea mea la Oil Terminal va avea trei componente"

ro

21 Jul, 2009 02:38 3497 Marime text
cap_3.jpgNoul director al companiei Oil Terminal, Silviu Wagner, instalat la sfârşitul săptămânii trecute, printr-un ordin venit de la Ministerul Economiei, Adriean Videanu, şi-a făcut deja un plan de activitate şi speră că va aduce un suflu nou companiei. 

Chiar dacă au trecut numai câteva zile de când a  preluat mandatul, noul director al societăţii şi-a stabilit deja care sunt priorităţile mandatului care i-a fost încredinţat. „Activitatea mea se va baza pe trei componente: îmi voi da silinţa ca să menţin toate cele 1.300 de locuri de muncă, voi încerca să contactez noi parteneri de afaceri şi să revigorăm relaţiile cu partenerii tradiţionali", a evidenţiat Wagner. Cât despre planul său legat de stabilirea unor relaţii cu noi parteneri de afaceri, şeful companiei a susţinut că se află deja în tratative cu parteneri din Serbia.

Chiar dacă s-a vehiculat că situaţia lăsată de fostul director, Vasile Miu, nu este tocmai în regulă, Wagner ne-a declarat că totul este perfect, lăsat în ordine, neexistând nicio problemă care să ridice mai multe puncte de vedere. „Suntem în grafic şi cu plăţile, nu există nicio problemă, nu este nicio situaţie dezastruoasă", a completat directorul.

{mos_ri:Wagner,Oil Terminal}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii