Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sange nou pentru PSD Valentin Vrabie vrea la varful PSD Constanta

ro

16 Jun, 2010 03:01 4619 Marime text
cap_1.jpgPrimarul comunei Peştera este primul om din PSD Constanţa care se înscrie, fără a avea acordul prealabil al lui Radu Ştefan Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, într-o cursă pentru o funcţie importantă în conducerea organizaţiei # El este de părere că postura de vicepreşedinte în cadrul organizaţiei judeţene PSD Constanţa reprezintă următorul pas în cariera sa politică

Organizaţia judeţeană PSD Constanţa se pregăteşte de alegeri. Deşi echipa de conducere a filialei e aceeaşi de câţiva ani buni, există şanse de împrospătare a „sângelui" filialei.

Primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, şi-a anunţat ieri, în premieră, intenţia de a candida pentru o funcţie de vicepreşedinte în cadrul PSD Constanţa. Edilul-şef al comunei Peştera ne-a declarat că a luat această decizie la propunerea filialei locale PSD Peştera, bazată pe rezultatele pe care le-a obţinut în calitate de primar, dar şi pe timpul cât s-a aflat la şefia organizaţiei municipale PSD Medgidia. „Consider că rezultatele pe care le-am obţinut ca primar, la nivel local, cât şi pe timpul mandatului de preşedinte al organizaţiei PSD Medgidia, mă recomandă pentru o candidatură la nivel de judeţ", a afirmat Valentin Vrabie. Acesta este şi motivul pentru care primarul Vrabie nu a mai candidat la alegerile locale din cadrul PSD Peştera, considerând că ar putea să fie pus în valoare mai bine din poziţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene. În urma alegerilor care au avut loc la nivelul filialei locale PSD Peştera, preşedinte al organizaţiei a fost desemnat viceprimarul Tudorel Grosu, primarul Valentin Vrabie fiind membru al Biroului Executiv şi al delegaţiei ce va reprezenta organizaţia PSD Peştera la alegerile ce vor avea loc în cadrul PSD Constanţa, până la sfârşitul lunii.

pestera_-_valentin_vrabie_02.jpgCandidatură susţinută de rezultate

Delegaţia organizaţiei locale PSD Peştera numără zece membri cu drept de vot la Conferinţa judeţeană PSD Constanţa, aproape cât cea a municipiului Medgidia, care va avea 12 delegaţi cu drept de vot la alegerile judeţene. Valentin Vrabie ne-a declarat că numărul delegaţilor a fost stabilit în baza rezultatelor obţinute la alegeri. Aşadar, ca urmare a faptului că la Peştera primarul Vrabie a obţinut cele mai mari scoruri din judeţ, atât la alegerile locale, dar şi din postura de coordonator al campaniilor PSD pentru alegerile parlamentare, europarlamentare şi prezidenţiale, organizaţiei locale din care face parte i-au revenit zece voturi. La alegerile locale a obţinut chiar cel mai mare procent pe ţară (peste 93%), iar la europarlamentare, pe timpul cât s-a aflat la conducerea PSD Medgidia, a reuşit să ridice organizaţia de la 17%, la 53%, clasându-se pe primul loc la nivel de judeţ. „Ni s-au recunoscut meritele prin faptul că Peştera are zece delegaţi cu drept de vot la alegerile judeţene. Este primul lucru bun făcut de organizaţia judeţeană. Vom face în aşa fel încât, prin rezultatele pe care le vom obţine peste doi ani, să obţinem un număr şi mai mare de voturi în cadrul organizaţiei judeţene", ne-a declarat Valentin Vrabie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • m 01 Apr, 2011 10:31 domnule mazare si domnule constantinescu tineti-o tot asa ca sar putea veni la putere vriun flamind si sa pape tot ceea ce a-ti construit si a-ti realizat pentru noi constantenii pe tot timpul mandatului foarte importanta este protectia sociala deoarece traim in societate si putini stiu a defini cuvintele sociabil si societate.Va multumesc
  • cineva 05 Aug, 2010 16:28 Hmmm ce sa zic vrea la judet??????? Ce aspiratii inalte are omul asta,dar eu il inteb ce a facut el pt localitatiile Ivrinezu Mare si Ivrinezu Mic????????? Sper sa nu mai candidezi ca nu s-a vazut nici un rezultat de cand esti primar...
  • RECTIFICARE 16 Jun, 2010 20:17 LA ALEGERILE PARLAMENTARE ORG PSD MEDGIDIA CONDUSA DE VALENTIN VRABIE A OBTINUT 53%. „Ni s-au recunoscut meritele prin faptul că Peştera are zece delegaţi cu drept de vot la alegerile judeţene. Este primul lucru bun făcut de organizaţia judeţeană. Vom face în aşa fel încât, prin rezultatele pe care le vom obţine peste doi ani, să obţinem un număr şi mai mare de voturi în cadrul organizaţiei judeţene", ne-a declarat Valentin Vrabie.
  • ADEVAR 16 Jun, 2010 20:09 ADEVARUL II DERANJEAZA PE CEI CARE AU INTERESE MESCHINE... SE STIU EI... INSA ACESTA ESTE ADEVARUL: REZULTATELE DE LA PESTERA SI DE LA MEDGIDIA *ALEGERILE PARLAMENTARE IL RECOMANDA PE DL VRABIE PT O FUNCTIE LA CONDUCEREA ORG JUDETENE PSD. SA MAI AMINTIM SI DE CULTURA SI DEMINITATE POLITICA?! DE SPIRIT DE ECHIPA SI SIMT ORGANIZATORIC? SUNT NECUNOSCUTE PT ASA-ZISI POLITICIENI (UNII TRASEISTI POLITICI) CARE COMENTEAZA. DAR LE ADUCEM LA CUNOSTINTA CA TOATE ACESTE CALITATI EVIDENTIATE AU UN NUMITOR COMUN: VALENTIN VRABIE! PT SOARE MIRCEA: CUM SA IL INVETE MESERIE MEDGIDIA, CAND CEL MAI BUN REZULTAT LA ALEGERILE LOCALE 2008, LA NIVEL NATIONAL, L-A REMARCAT IN ESICHIERUL POLITIC??? PT VARFURILE PSD MEDGIDIA: SA ISI AMINTEASCA CA GROAPA DIN SEDIUL ORG MUN PSD A FOST ASTUPATA SI AMENAJATA DE CEL PE CARE IL CRITICA...ETC...
  • fara nume 16 Jun, 2010 17:34 Sa speram ca Vrabie va avea si sustinerea colegilor primari pt ce vrea sa faca! Vor fi interesante aceste alegeri!
  • fara nume 16 Jun, 2010 16:16 Cu OAMENI ca Vali Vrabie se poate schimba ceva! Dar nu in echipa de JAVRE a PSD-ului! Nu ai ce cauta acolo Vali! Daca nu se schimba toata conducerea mai bine stai la Pestera!
  • eu 16 Jun, 2010 15:57 Succes mult si la mai mre Dlui Vrabie!
  • un cunoscator 16 Jun, 2010 15:57 Daca ar scapa cineva constanta de caracatita mazare-constantinescu nu ar mai conta cum se numeste- vrabie vultur sau soim. Si faptul ca un primar din judet are curajul sa infrunte aceasta caracatita nu este decat de admirat. Pacat ca nu se mai solidarizeaza si alti edili ca nemultumiti sunt destui...
  • fanatic show 16 Jun, 2010 13:09 Adica mai exact, a compara Pestera cu Medgidia este ca si cum ai compara vrabia cu vulturul. Putina decenta domnilor!
  • pesedica 16 Jun, 2010 11:22 aoileu, si asta vrea functie? a invatat sa vorbeasca? ce faci tata, ai facut vreo doi bani cu rajdp-ul si cu eolienele si acum te visezi imparat? sunt tare curios ce o sa se mai intample
  • SOARE Mircea 16 Jun, 2010 10:37 Cateva corectii : - la Parlamentare 2008 meritul este al candidatilor prof. Balut si prefect(mai apoi) Brailoiu; - la Europarlamentare Vrabie a venit doar odata la sediu neavand niciun amestec in org. si desf. acestor alegeri, cu atat mai putin in obt. rezultatului, care a fost de 27% si nu 53%; - nr. delegatilor la Conf. jud. pentru Medgidia este 33 si nu 12. Adica o diferenta semnificativa. In rest, ii dorim dl. Vrabie mult succes in demersul de a obtine o functie de vicepresedinte. Am fi si noi mandri de asta, ca doar Medgidia l-a invatat meserie, nu ?
  • Che Guevara 16 Jun, 2010 08:54 Mai Vrabiuta daca vrei sa VISEZI MALAI cauta matale pistoalele acelea ascunse sub dulap in clopornita si lichideaza clanu actual MAZARE-CONSTANTINESCU. Altfel te vad pe tava la pisicutele CAMATARILOR SILE SI NUTU.
  • un alegator neinteresat 16 Jun, 2010 06:49 vrabia malai viseaza,daca si asta ajunge vicepresedinte la organizatia judeteana a psd se duce romania de ripa daca pun psd-istii mina pe putere in 2012.