Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Punct de lucru al Serviciului Paşapoarte, deschis la Mangalia

ro

22 Nov, 2012 02:58 3127 Marime text
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, împreună cu prefectul Constanţei, Eugen Bola, au participat, ieri, la deschiderea unui punct de lucru al Serviciului de Paşapoarte Constanţa, care funcţionează în incinta Poliţiei Mangalia.

La eveniment au mai fost prezenţi Ion Văcaru, comisar şef din cadrul Serviciului Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Constanţa şi Nicolae Pescaru, şeful Poliţiei Mangalia.

Punctul de lucru de la Mangalia va fi deschis în fiecare zi de miercuri, între orele 10.00 şi 14.00 şi are ca scop eficientizarea preluării cererilor de eliberare a paşapoartelor simple electronice, în sistem off-line.

"Crearea acestui birou este extrem de importantă, deoarece vine în sprijinul atât al cetăţenilor din Mangalia, dar şi a celor din zonele limitrofe, care nu mai trebuie să se deplaseze la Constanţa pentru eliberarea unui paşaport, evitându-se în acest mod cheltuielile suplimentare", a precizat Cristian Radu.

La rândul său, prefectul Eugen Bola a completat că: „punctul de lucru de la Mangalia a luat fiinţă în urma semnării unui protocol între Prefectură şi Primăria Mangalia", iar scopul final a fost acela de a veni în sprijinul cetăţenilor care se află la distanţe mari de municipiul Constanţa.

Primarul Mangaliei a mai precizat că, pe viitor, la Mangalia va exista un ghişeu unic pentru eliberarea permiselor de conducere şi a cazierelor judiciare. Cristian Radu, a fost primul cetăţean al oraşului care şi-a depus, la biroul nou înfiinţat, documentele necesare pentru schimbarea paşaportului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii