Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectantul şoselei de coastă execută şi proiectul pentru restaurarea Pieţei Ovidiu

ro

19 Feb, 2011 00:00 1450 Marime text
Municipalitatea a desemnat firma care se va ocupa de elaborarea documentaţiei tehnico-economice necesare pentru restaurarea şi amenajarea Pieţei Ovidiu.

În 2010, municipiul Constanţa a demarat procedura de achiziţie pentru selectarea unui operator în vederea elaborării documentaţiei necesare accesării de fonduri europene prin Programul Operaţional Regional (POR) 2007 - 2013, Axa prioritară 1 "Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - potenţiali poli de creştere", Domeniul de intervenţie 1.1 "Planuri integrate de dezvoltare urbană" pentru proiectul "Restaurarea şi reamenajarea integrată a zonei istorice - Piaţa Ovidiu" - DALI (Documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie), PT (Proiect tehnic), PAC (Proiect pentru autorizarea construcţiei), DDE (Detalii de execuţie), CS (Caiet de sarcini), lucrări". Firma căreia i-a fost atribuit contractul este SC Expert Proiect 2002 SRL din Bucureşti. Societatea este chiar proiectantul de specialitate al şoselei de coastă la care visa primarul Radu Mazăre. Aceeaşi firmă se ocupă şi de documentaţia tehnico-economică a lucrărilor necesare obiectivului privind restaurarea şi reamenajarea promenadei şi a spatiilor verzi din zona Vraja Mării - Cazino - Port Tomis. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, societatea este administrată de Cristian Daniel Borbeli, care este şi asociat, alături de Diana Mirela Borbeli şi de Ion Cristian Vîlcu. Firma a fost înfiinţată în 2003 şi are ca obiect de activitate "activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea", în 2009 declarând o cifră de afaceri de 7.225.701 de lei.
Valoarea estimată a contractului privind documentaţia pentru restaurarea Pieţei Ovidiu a fost 171.516,13 lei fără TVA, iar valoarea de atribuire de 170.000 de lei fără TVA. În anunţul de atribuire publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice se precizează că finanţarea va fi asigurată de la bugetul local, cu posibilitatea finanţării prin POR.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii