Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Cârjaliu nu vrea orice maşină de gunoi

ro

03 Nov, 2010 02:30 937 Marime text
În urmă cu câteva zile, pe rolul Curţii de Apel Constanţa, Primăria comunei Agigea a înregistrat dosarul nr. 1448/36/2010, referitor la un litigiu privind achiziţiile publice, în care pârâtul este SC Euriteh SRL, societate care a participat în urmă cu ceva vreme la o licitaţie organizată de autorităţile locale din Agigea.

Potrivit celor declarate de primarul localităţii, Cristian Cîrjaliu, litigiul vizează una dintre firmele participantele la licitaţia privind achiziţionarea de către Primărie a unei maşini de gunoi, SC Euriteh SRL din Oradea, căreia Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor i-a dat dreptate în urma contestaţiei depuse de aceasta. „Societatea a venit cu preţul cel mai mic la licitaţie, dar cu un utilaj turcesc, adică prost, şi a contestat că nu i s-a dat câştig în condiţiile în care societatea care a fost declarată câştigătoare avea preţul mai mare decât al lor. Mie îmi trebuie un utilaj fiabil, nu unul ieftin şi prost cum este cel turcesc. Îmi trebuie unul din Comunitatea Europeană. CNSC a evaluat contestaţia doar în ceea ce priveşte preţul, fără a ţine cont de calitatea produsului". De asemenea, tot în caietul de sarcini al acestei licitaţii era prevăzut ca firma care va furniza această maşină de gunoi să aibă service la Constanţa. „În cazul firmei din Oradea, aceasta nu avea aici un astfel de service", a mai susţinut primarul.

După spusele primarului, societatea din Oradea a avut probleme şi cu o licitaţie la care a participat la Cumpăna, unde a venit cu un alt utilaj faţă de ceea ce scria în caietul de sarcini. „Am vrut să evit astfel de probleme", a mai adăugat primarul. Primul termen în acest dosar este 15 noiembrie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii