Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria trebuie sa dea din buget inca un milion de lei R.A.E.D.P.P.-ului

ro

03 Feb, 2010 04:37 704 Marime text
Consilierii locali trebuie să voteze în şedinţa de vineri a CLM, aprobarea sumei de 889.000 lei pentru acoperirea deficitului rezultat din administrarea locuinţelor tip ANL destinate închirierii, pentru anul în curs.

Potrivit proiectului de hotărâre, în cazul unor cheltuieli legate de administrare, reparaţii şi întreţinere, cheltuielile vor fi suportate din bugetul local. Pentru că legislaţia în vigoare permite acest lucru, actualizarea acestui deficit se va face ori de câte ori vor interveni modificări.

Conform proiectului de hotărâre, suma pe care autorităţile locale trebuie să o achite către Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public şi Privat" reprezintă diferenţa dintre cheltuielile ce decurg din exercitarea dreptului de administrare de către Regie şi veniturile obţinute din închiriere, cărora li se adaugă cheltuielile de administrare în valoare de 81.809 lei. Potrivit anexei proiectului, 23 de blocuri au avut cheltuieli suplimentare, bani care acum trebuie achitaţi din bugetul local.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii