Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria îşi dă acordul pentru cofinanţarea pasarelelor din Mamaia (galerie foto+documente)

ro

06 Jul, 2011 00:00 3359 Marime text
proiecte_primarie_-_macheta_pasarela_mamaia_Iaht_1.jpgÎn şedinţa de Consiliu Local de la sfârşitul acestei săptămâni, se vor vota mai multe proiecte europene, aleşii locali urmând a-şi da acceptul pentru cofinanţările pe care autorităţile locale le pun la bătaie pentru aceste proiecte.

Astfel, consilierii îşi vor da acordul pentru furnizarea în numerar a contribuţiei proprii ce revine primăriei din costurile eligibile proiectului în cuantum de 2% din valoarea totală a proiectului legat de îmbunătăţirea accesului în staţiunea Mamaia prin construirea unor pasarele pietonale, trei la număr. Proiectul este finanţat prin POR 2007 - 2013. Consilierii trebuie să-şi dea acordul pentru acest proiect pentru că, între timp, Planul Integrat de Dezvoltare (PID) al Polului Naţional de Creştere Constanţa, cât şi lista de proiecte aferentă acestuia au fost revizuite şi reavizate prin Decizia Comitetului de Management pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale nr. 16/31.03.2011.

Pe lângă acest proiect, consilierii vor mai vota şi cofinanţarea de 2% care va reveni municipalităţii pentru obiectivele promenada turistică Mamaia, Parcul Seniorilor şi zona istorică Piaţa Ovidiu.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii