Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria caută firmă să îi transporte plicurile

ro

05 Jul, 2011 00:00 1413 Marime text
primarie_posta_-_postas.jpg Primăria scoate la licitaţie, pentru suma de 241.935,48 de lei, fără TVA, contractul privind achiziţionarea serviciilor poştale pentru transportul corespondenţei în sistem de poştă internă şi internaţională.

Deschiderea ofertelor pentru acest contract de achiziţie publică urmează a avea loc la data de 18 iulie, ora 13.00, la sediul autorităţii contractante. Ofertele agenţilor economici sunt aşteptate până în dimineaţa deschiderii ofertelor, ora 10.00. Ofertanţii trebuie să îndeplinească o cerinţă minimă pentru a participa la concurs, aceea de a prezenta un contract în valoare de cel puţin 240.000 lei, fără TVA, având ca obiect prestarea de servicii poştale. Garanţia de participare pe care trebuie să o achite participanţii este de 4.838 lei. Durata contractului de achiziţie publică este de 12 luni calendaristice de la data semnării contractului. Câştigătorul trebuie să se ocupe de transmiterea corespondenţei de mai multe tipuri: simplă, fără confirmare de primire sau recomandat, trimitere prioritară sau neprioritară, recomandat, fără confirmare de primire, trimitere prioritară sau neprioritară, cu confirmare de primire, trimitere prioritară sau neprioritară.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • iulia 05 Jul, 2011 15:57 Dar cu posta romana de ce nu se mai poate colabora? Firma care va castiga licitatia, va trebui sa aiba sedii secundare in toate cartierele Constantei, sa nu fie nevoiti locuitorii orasului sa se prezinte la un singur ghiseu, asa cum se intampla acum, indiferent de cartierul in care locuiesc. E o nebunie acum, un dispret total fata de contribuabili, cauti cu lumanarea sediul prestatorului de serviciu, asa cum il numeste primaria si de multe ori nu-l gasesti, sau descoperi ca nu are program. Posta romana inca este de stat si trebuie sustinuta prin .... folosire.