Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piata agroalimentara in Agigea

ro

07 Aug, 2010 00:00 1623 Marime text
11_agigea_-_cristian_carjaliu_05.jpgAdministraţia locală a comunei Agigea pregăteşte o serie de investiţii importante în perioada următoare.

Autoritatea locală condusă de primarul Cristian Cîrjaliu intenţionează să construiască o piaţă agroalimentară. Potrivit primarului Cîrjaliu, imobilul, ce va fi construit în regim P+2E, va fi amplasat în centrul localităţii Agigea şi va fi un spaţiu de desfacere civilizat. Agenţii economici vor putea închiria spaţii comerciale de la primărie.
De asemenea, primăria are în plan reparaţii capitale ale trotuarelor de pe strada Nicolae Titulescu, pe tronsonul cuprins între drumul naţional şi zona stadionului. Din programul de investiţii al administraţiei locale din Agigea face parte şi iluminatul stradal în cartierul Steaua de Mare, pe Şoseaua Mangaliei, strada D. Paciurea şi strada T. Brediceanu. De asemenea, autoritatea locală are în vizor şi alimentarea cu apă pe strada Aurel Vlaicu, dar şi reabilitarea acestei străzi. O altă investiţie prioritară pentru primarul Cristian Cîrjaliu este şi construirea unei grădiniţe cu trei săli de clasă în localitatea Lazu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii