Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Până ce APDRP va organiza un nou concurs, Iulian Stoian e, bine-mersi, şef la CRPDRP

ro

22 Dec, 2010 01:07 2762 Marime text
cap_1.jpgDirectorul Centrului Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit 2 Sud-Est Constanţa rămâne în continuare Iulian Stoian.

Iulian Stoian a fost delegat la şefia CRPDRP după ce fostul director, Gabriel Ioniţă, a fost pus pe făraş. Despre ambii se spune că au rădăcini liberale. Cu toate acestea, Ioniţă a reuşise să se menţină în funcţie de-a lungul a trei guvernări.

crpdrp_sediu_crpdrp.jpgRămâne de văzut dacă şi colegul său, Iulian Stoian, deşi interimar, va fi la fel de rezistent în această funcţie. Nu ne-ar surprinde, având în vedere faptul că, deşi a picat concursul organizat pe 6 decembrie, este în continuare, bine-mersi, în aceeaşi funcţie. Reamintim că Iulian Stoian a picat proba scrisă, iar contracandidatul său, Adrian Sponte, deşi a luat peste 9 la scris, a picat interviul. L-am contactat telefonic pe Iulian Stoian pentru a afla până la ce dată a fost delegat să conducă CRPDRP Constanţa şi ne-a declarat că nu există un termen, fiind delegat până ce Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit va organiza un nou concurs pentru ocuparea funcţiei de manager. Cu alte cuvinte, dacă la nivel central nu se va lua o astfel de decizie, Stoian îl poate depăşi pe recordmanul Ioniţă, care a rezistat mult şi bine în postul de director al CRPDRP, deşi s-au schimbat mai multe guvernări în mandatul său.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alexandru 05 Jan, 2011 00:39 RUSINE PDL !!!!! lasi director ce se cuvine PDL-ului unuia cu nota la examen de sub 2 ??????? pfui !!!! Partid de 2 lei !!!
  • radu 30 Dec, 2010 11:06 Un director cu nota 1.90 la examen..Felicitari PNL