Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:07 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Năvodari va deveni staţiune turistică la începutul verii

ro

26 Feb, 2011 00:00 1044 Marime text
Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local de luni, aleşii locali năvodăreni vor supune dezbaterii un proiect de hotărâre care vizează aprobarea studiului de fundamentare pentru atestarea zonei de sud a oraşului Năvodari ca staţiune de interes naţional, urmând a se depune cererea de atestare la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Aşa cum ne-a declarat primarul Nicolae Matei, Năvodariul ar putea deveni staţiune turistică cu acte în regulă chiar de la începutul acestei veri.

Potrivit celor declarate de primar, după ce va fi aprobat proiectul de hotărâre, acesta va fi înaintat cu toată documentaţia necesară către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în vederea promovării unei Hotărâri de Guvern, care mai apoi va fi publicată în Monitorul Oficial al României. "Sperăm ca la începutul acestei veri să avem actele în regulă şi Năvodariul să se cheme staţiune turistică. Ne aşteptăm ca oraşele-staţiuni să aibă prioritate în ceea ce priveşte finanţarea unor proiecte", ne-a spus edilul din Năvodari.
Viitoarea staţiune turistică se va numi Năvodari, iar primarul va fi persoana împuternicită să semneze fişa staţiunii, cererea de atestare ce va înaintată ministerului, precum şi orice alt înscris necesar desemnării zonei de sud a oraşului drept staţiune turistică de interes naţional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii